StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Таємні сенси: дизайнер першої леді розкрила секрет весільної фати Дорофєєвої

13 липня 2023, 19:49
Катя Сільченко розповіла про створення особливого аксесуара для особливого свята співачки.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Весілля Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна - дизайнер розкрила таємницю фати нареченої / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні оголосила про важливу прем'єру - створення сім'ї з ресторатором Мішею Кацуріним. Про своє таємне весілля пара повідомила в соціальних мережах.

Весільний наряд Додо вже став предметом для загальних обговорень. Артистка вдруге виходила заміж в білій сукні, правда, віддавши перевагу відтінку слонової кістки.

Особливу увагу привернула фата-бандо в стилі 20-их років ХХ століття. Її спеціально для весілля Дорофєєвої та Кацуріна створила українська дизайнерка Катя Сільченко, яка також одягає першу леді України Олену Зеленську.

відео дня

Сільченко на сторінці свого бренду в Instagram розкрила подробиці створення весільного аксесуара, в який пара вклала особливий сенс, а також показала нове фото подружжя.

"Фата ручної роботи, створена спеціально для Наді Дорофєєвої. Унікальна фата, зроблена в техніці печворк з елементами кроше, мереживом та ініціалами пари. Волосся прикрашають квіти ручної роботи, які підкреслюють автентичний характеру витвору. Це натхнення та велике задоволення - супроводжувати Надію в таку важливу подію", - говорить дизайнер.

Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Весілля Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна - дизайнер розкрила таємницю фати нареченої / колаж: Главред, фото: instagram.com/thecoat_official

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти