StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все ще живий: путініст Міхалков вийшов на зв'язок після новин про передсмертний стан

10 січня 2023, 15:44
Микита Міхалков заявив, що він залишається в лікарні і продовжує лікування, яке йому призначили медики.
Михалков
Микита Міхалков вийшов на зв'язок після госпіталізації / Фото : hellomagazine.com

Путіністу і посіпаці "директора Росії", російському режисерові Микиті Міхалкову, мабуть, стає краще. Він вперше вийшов на зв'язок після новин про те, що він знаходиться в лікарні на волосині від смерті.

Він вирішив звернутися до своїх шанувальників через свій канал у Telegram.

Міхалков заявив, що в Мережі "гуляє" багато фейкової інформації про його здоров'я. Він також стверджує, що нібито дуже багато людей "турбувалися про нього".

"Кількість повідомлень з побажаннями здоров'я неймовірна. Тепер я знаю точно, чим відрізняється популярність від справжнього кохання ... Я хочу сказати, що поки я залишаюся в лікарні, продовжую проходити обстеження і отримувати необхідне лікування", - написав Міхалков.

пост Михалкова
Микита Міхалков вийшов на зв'язок після госпіталізації / скріншот

Варто нагадати, що зовсім нещодавно Рада нацбезпеки і оборони України ввела санкції проти російських артистів, які підтримують путінський режим і вбивства українців. Під ці санкції потрапив і Микита Міхалков.

Госпіталізація Міхалкова

Буквально кілька днів тому стало відомо про те, що українофоб, антивакцинатор, пропагандист і російський режисер Микита Міхалков потрапив до лікарні. Виявилося, що його навіть перевели в реанімацію з серйозним діагнозом.

У Микити Міхалкова нібито плавляться легені від пневмокока, а кількість отрут в тілі зашкалює. Лікар-пульмонолог Сергій Пурясев заявив, що скоріше за все, у Міхалкова бактеріальне ураження.

Пізніше стан 77-річного діяча перестали коментувати. Друг дитинства Міхалкова Олександр Адабашьян з'ясував деталі стану пропагандиста і заявив, що йому нічим порадувати народ. Він заявив росЗМІ, що режисер все ще перебуває в лікарні з симптомами грипу, а коронавірусної інфекції у нього не виявили. Лікарі не спускають очей з Міхалкова, поділився Адабашьян.

Вже 9 січня став відомий діагноз Міхалкова. За інформацією видання "Московський комсомолець", режисера, якому спочатку діагностували грип, опинився в реанімації все-таки через коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, Міхалкова госпіталізували 5 січня. Видання повідомляє, що при госпіталізації у режисера була температура 37,1, а також знижена сатурація — 94 при нормі від 97. Одним з перших про госпіталізацію повідомив Telegram-канал Baza, який відразу повідомив, що у Міхалкова діагностована ковідна пневмонія. Однак незабаром російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що режисер хворий на грип, а не на коронавірус. Зараз він знаходиться в 52-й лікарні, в реанімації.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти