StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нікого не пускають": з'явилися подробиці стану Міхалкова в реанімації

8 січня 2023, 19:39оновлено 8 січня 2023, 20:34
Як розповів друг Міхалкова, режисер все ще знаходиться в лікарні з симптомами грипу.
Микита Михалков
Микита Міхалков / Скріншот відео з youtube.com

Стан 77-річного російського режисера Микити Міхалкова, який підтримує диктатора Путіна і війну в Україні, перестали коментувати.

Друг дитинства Міхалкова Олександр Адабашьян з'ясував деталі стану пропагандиста і заявив, що йому нічим порадувати народ.

Він заявив росЗМІ, що режисер все ще перебуває в лікарні з симптомами грипу, а коронавірусної інфекції у нього не виявили. Лікарі не спускають очей з Міхалкова, поділився Адабашьян.

відео дня

Він також зазначив, що найкращі ліки для режисера — це спокій, адже зайва увага йому тільки зашкодить.

"Нікого всередину не пускають, тому що введений карантин. Краще зараз його не смикати. Зараз багато варіантів застуди, грипу з температурою, так що не треба дивуватися. Але ніяких трагічних наслідків для здоров'я Микити немає", - повідомив актор.

Хто такий Микита Міхалков

Микита Міхалков - скандальний російський режисер. Автор фільмів "Стомлені сонцем", "Сибірський цирульник". Також він є володарем "Золотого лева".

Нагадаємо, режисер і затятий українофоб Микита Міхалков знаходиться у важкому стані, у нього коронавірус, ускладнений пневмонією. За інформацією росЗМІ, спочатку Міхалкова госпіталізували в МКЛ № 67. Однак потім медики прийняли рішення перевезти його в іншу лікарню за допомогою реанімаційної бригади.

Також ми писали, що російський режисер і ненависник України, прихильник вбивств мирного населення Микита Міхалков висловився про свою збочену любов до України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти