StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кількість отрут в тілі зашкалює": Міхалкову в реанімації стало гірше

7 січня 2023, 23:13
Лікар-пульмонолог Сергій Пурясев заявив, що мабуть у Міхалкова бактеріальне ураження.
Микита Михалков
Микита Міхалков / УНІАН

Російський режисер і пропагандист, який підтримує політику Путіна і війну в Україні, Микити Міхалкова опинився в реанімації з серйозним діагнозом.

У Микити Міхалкова начебто плавляться легені від пневмокока, а кількість отрут в тілі зашкалює.

Лікар-пульмонолог Сергій Пурясев заявив, що по всій видимості, у Міхалкова бактеріальне ураження.

відео дня

У більшості випадків хвороба викликається пневмококом. Вона призводить не тільки до запалень легенів, але і до менінгітів, і до гайморитів.

"В результаті поширення хвороби відбувається отруєння всього організму загиблими бактеріями і самої пошкодженої легеневої тканиною. Уявіть собі: легенева тканина плавиться від пневмокока, як лід - від впливу вогню. Кількість отрут в тілі хворого зашкалює, і головне тут - дезінтоксикаційна терапія. Сподіваюся, йому роблять гемодіаліз", - повідав лікар-пульмонолог Сергій Пурясев.

Тим часом, за словами друга Міхалкова, актора та художника Олександра Адабашьяна, у режисера немає температури: "Температура злегка підвищена".

Він заявив, що лікар впевнений: "Це не дуже добра ознака".

Хто такий Микита Михалков

Микита Михалков - скандальний російський режисер. Автор фільмів "Стомлені сонцем", "Сибірський цирульник". Також він є володарем "Золотого лева".

"Значить, реакція організму неадекватна ступеня пошкодження. Зазвичай в таких випадках тримається висока температура, що говорить про боротьбу за одужання. Однак, те, що Міхалков знаходиться в свідомості, вселяє оптимізм: якщо ситуація була б критичною, пацієнта довелося б занурити в медикаментозну кому", - вважає лікар-пульмонолог.

Нагадаємо, режисер і затятий українофоб Микита Михалков знаходиться у важкому стані, у нього коронавірус, ускладнений пневмонією. За інформацією росЗМІ, спочатку Михалкова госпіталізували в МКЛ № 67. Однак потім медики прийняли рішення перевезти його в іншу лікарню за допомогою реанімаційної бригади.

Також ми писали, що російський режисер і ненависник України, прихильник вбивств мирного населення Микита Міхалков висловився про свою збочену любов до України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти