StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вмазала сестрі-зрадниці": сестра Корольової вийшла з прапором України

26 березня 2024, 18:38
Старша сестра Наташі Корольової публічно виступила на підтримку України зі словами "Слава Україні!"
Наташа Корольова, Тарзан, Руся
Сестра Корольової виступила за Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star/, instagram.com/russya_music/

Відома в 90-ті роки в Україні співачка Руся (Ірина Осауленко), старша сестра зрадниці Наташі Корольової, яка живе в РФ і підтримує її терористичне вторгнення в Україну, виступила на одному із заходів у США і підтримала Україну.

Відео з'явилося в TikTok, щоправда, автор ролика не уточнив, у якому американському місті та коли саме відбувався захід.

відео дня

"Хочу сказати, що після 24 лютого у нас усе змінилося. Хоч я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах - ми дивимося новини вдома. Тому що в мене вдома моя тітка, її брати та їхні сини. І в нас серце обливається кров'ю. Слава Україні! Ми переможемо, слава ЗСУ!" - заявила Руся, тримаючи в руках український прапор.

"Такі різні сестри. Королева - зрадниця, а Руся - патріотка";

"Від однієї матері такі різні дві сестри";

"Вмазала сестрі-зрадниці";

"Руся, а як Корольова і Тарзанчик?", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

Хто така Наташа Корольова

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Нагадаємо, Наташа Корольова дивується, чому в 2016 році їй заборонили в'їзд в Україну на 5 років, і чому зараз до неї в нашій країні таке ставлення. З цього приводу артистка навіть висловлює співчуття, в які, втім, віриться насилу.

А також навіть жителі країни на болотах у шоці від витівок Наташі Корольової. Раніше Корольова опинилася на Мальдівах, де опублікувала провокаційну фотографію. Вона зняла прикрашену паску на тлі власних грудей, які можна було добре розгледіти в глибокому декольте.

Читайте більше про Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти