StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невістка-стриптизерка Наташі Корольової несподівано заступилася за свекруху

15 березня 2024, 02:45
З чуток, Мелісі Валинкіній добряче дістається від співачки за те, що та забрала Архипа Глушка з-під маминого крильця.
Мелісса Валинкіна, Наташа Корольова, Архип Глушко
Мелісса Валинкіна висловилася про стосунки з Наташею Корольовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/melissa_foxs_

У співачки-путіністки Наташі Корольової один-єдиний син, якого вона всіляко оберігала. Однак зараз Архипу Глушко вже 22 роки, і він хоче будувати своє життя самостійно.

Ба більше, зірковий спадкоємець пов'язав свою долю з візажисткою Меліссою Валинкіною, у минулому - екзотичною танцівницею під псевдонімом Melissa Foxs. Такий вибір сина Корольова, за чутками, категорично не схвалює.

Пара разом уже чотири роки, Архип водить Меліссу на всі сімейні заходи, де, як зауважують шанувальники співачки, Корольова не втрачає можливості всіляко підколоти майбутню невістку. Однак Валинкіна виявилася мудрішою за свою свекруху.

відео дня

У соціальних мережах Меліссу нещодавно запитали, чи правда, що Наташа її ображає. Дівчина вирішила не виносити сміття з хати, і дала можливість артистці зберегти своє обличчя. Відповідь обраниці Глушка була такою: "Ні, досить читати жовту пресу".

Мелісса Валинкіна
Мелісса Валинкіна висловилася про стосунки з Наташею Корольовою / instagram.com/melissa_foxs_

Хто така Наташа Корольова

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви строком на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Раніше Наташа Корольова принизила свою невістку-стриптизерку, яку привів у будинок її єдиний син Архип. Співачка не приховує свою неприязнь до дівчини, і не упускає можливості їй насолити.

Також російський шоумен Рустам Солнцев розповів, чому Наташа Корольова підтримує РФ і Тарзана з "двома звивинами". Він переконаний, що справа не в неземному коханні.

Інші новини про Наташу Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти