StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Винник пояснив, чи перекладатиме свої хіти українською мовою

1 липня 2023, 10:43
За словами Винника, він відмовляється від перекладу пісень, тому що йому "потрібно йти далі". Втім, співак також запевнив, що російською співати не буде.
Винник
Олег Винник пояснив, що не співатиме нових пісень російською / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Відомий попспівак і кумир мільйонів українок постбальзаківського віку Олег Винник заявив, що не планує перекладати свої російськомовні хіти українською. Артист не хоче оновлювати пісні. Про це заявив в інтерв'ю для проекту "КРП".

"Олег Винник більше ніколи не буде нічого фільтрувати і терпіти, і чомусь боятися. Це величезне щастя вийти на сцену, побачити людей перед собою і запитати їх, що вони думають. І в той же час ти розумієш, що вони дихають одним диханням. Не знаю, коли. Це буде скоро, це не буде один концерт, це буде, дай Бог, багато концертів", - заявив він.

Втім, Винник зізнався, що напевно не буде складати нові пісні російською мовою.

відео дня

"Точно знаю, що перекладати я не буду свої пісні російською мовою, які були написані до війни, суперхіти. Ті мої суперхіти, які були російською мовою. Я ніколи в житті не буду перекладати українською мовою, це не потрібно, потрібно йти далі", ‒ розповів співак.

Куди пропав Олег Винник

Нагадаємо, що Олег Винник рекордно довгий час не з'являється на публіці і виключно вміло ховається від сторонніх очей. Стало відомо, коли з'явиться Олег Винник і куди він подівся.

У Мережу потрапили дані з приводу діагнозу Олега Винника. Цього разу, на своєму каналі на YouTube блогер Беспалов сфокусувався на здоров'ї зниклого з горизонтів Олега Винника.

Друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Олег Винник живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти