StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережу потрапили дані з приводу діагнозу Олега Винника

17 квітня 2023, 10:29оновлено 18 квітня 2023, 10:32
Блогер Беспалов в черговий раз "вивалив" сенсацію, яка на цей раз стосується Олега Винника.
Олег Винник
Олег Винник / instagram.com/olegg.vynnyk

Український блогер Беспалов, який славиться "викриванням" українських зірок, посилаючись на свої джерела, яких він називає "кошенята", знову здивував громадськість черговою сенсаційною новиною.

На цей раз, на своєму каналі на YouTube блогер сфокусувався на здоров'ї зниклого з горизонтів Олега Винника.

За словами Беспалова, Винник хворий на онкологічне захворювання. "Ні Дьомін, ні Єфросиніна, ні Оля Полякова, ніхто не наважився озвучити діагноз артиста. Тому що у нас все толерується в суспільстві, у нас всі посміхаються один одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Знаходиться в Берліні", - хвалиться блогер тим, що розкрив конфіденційну інформацію щодо здоров'я Олега Винника.

відео дня

Нагадаємо, раніше український шоумен і волонтер Юрій Горбунов несподівано висловився щодо свого близького друга Олена Винника, який сильно розчарував його останнім часом. Про свої почуття і образи телеведучий розповів в інтерв'ю славі Дьоміну. На думку Горбунова, зниклий Олег Винник мав би відповісти на дзвінки і повідомлення ведучого, а також, як мінімум, пояснити своє зникнення для близьких друзів.

Крім того, раніше український блогер Беспалов, який на своєму YouTube каналі опублікував "сенсаційне" інтерв'ю про відносини Потапа і Насті Каменських, вирішив поділитися новим ексклюзивом.

На цей раз, героєм сюжету стала ще одна зрадниця, одеситка Регіна Тодоренко, яка з початку війни терористичної Росії проти України, все робить вигляд, що нічого не сталося.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти