StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він приїде": друг Винника розкрив подробиці про його повернення в Україну

2 травня 2023, 19:15
Олег Винник живе в Німеччині на роялті, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.
Роман Недзельський, Олег Винник
Друг Винника розповів про заробіток співака і про його повернення в Україну / Колаж фото Вікіпедія, instagram/olegg.vynnyk

Відомий український співак Олег Винник, який не дає про себе знати вже більше року, зараз знаходиться в Німеччині, але може з'явитися в Україні. Про це розповів його друг - музикант і військовий ЗСУ Роман Недзельський.

Він розповів, що Винник виїхав з України ще до початку повномасштабної війни. Після вторгнення РФ він вирішив залишитися в Німеччині. Недзельський заявив, що співак не сидить без грошей за кордоном - він отримує роялті.

"Він соліст найвідоміших мюзиклів у Європі. І до сьогоднішнього дня він отримує роялті від своєї роботи, від тієї роботи, яку він робив протягом тих восьми років. У Олега є шанувальники по всьому світу. Він часто їздив по всіх діаспорах", - сказав Недзельський.

Друг Винника також вважає, що співак однозначно рано чи пізно повернеться в Україну, адже його тут багато чого тримає.

"Звичайно, він приїде в Україну. У нього тут і студія, і тут є якесь майно, могили батьків його, є родичі тут. Тому, звичайно, він приїде", - додав музикант.

Нагадаємо, раніше Роман Недзельський розповів про те, що Олег Винник лікується в Німеччині після ускладнень коронавірусу та гастрольного життя. Також він запевнив, що у артиста немає онкологічних захворювань.

"У чоловіків ближче до 50 починають спливати наслідки їхнього життя – як вони жили, скільки недосипали, скільки недоїдали, скільки концертів в день працювали. З ковіду все почалося, причому ще до війни. Він поїхав до Німеччини лікуватися ще до війни, і так він там і залишився, тому що воно дало друге і третє ускладнення, на жаль. Але люди виживають", - сказав він.

Також нещодавно стало відомо про те, що Винник припиняє співпрацю зі своїм продюсером Олександром Горбенко. Він також зазначив, що всі права на музичні матеріали співака належать продюсеру.

Дивіться відео про життя Олега Винника та його стосунки з фанатами:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти