StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вікторія Бекхем засвітила мокрий "сором" свого чоловіка

2 травня 2023, 18:21
3105
Світська левиця, ікона стилю, екс-солістка популярної американської поп-групи Вікторія Бекхема поділилася пікантним фото свого чоловіка.
Девід і Вікторія Бекхем
Девід і Вікторія Бекхем / Instagram

Світська левиця, ікона стилю, екс-солістка популярної американської поп-групи Вікторія Бекхем поділилася пікантним фото свого чоловіка, легендарного футболіста Девіда Бекхема.

Так, на своїй сторінці в Instagram, Бекхем виклала фото Девіда, який стоїть в купелі в нижній білизні білого кольору. Він також трохи щулиться, чи то від холоду, чи то від сорому. Тим часом, на його обличчі все одно можна розгледіти грайливу посмішку, що дає підстави припускати, що пара відмінно проводить час, насолоджуючись один одним.

відео дня

Виявилося, що таким чином зіркова дружина футболіста вирішила привітати його з днем народження, яке він святкує 2 травня. "Давайте всі святкувати. Ласкаво просимо", - написала вона.

Девід Бекхем
Девід Бекхем / Instagram

Нагадаємо, раніше зіркові молодята Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц поділилися радісною новиною. Зокрема, це стосується поповнення в їх сімействі. Радісною новиною поділилася дочка мільйонера Нікола. "Сьогодні ми усиновили нашу дитину і назвали її Лемб. Вона наймиліше янголятко. Сьогодні для мене такий важкий день, тому що у Джини день народження, і я не можу її обійняти, але відчуваю, що вона послала мені Лемб. Я так вдячна за цю любов. Будь ласка, прихистіть, якщо можете, любов, яку вони приносять у вашу сім'ю, не схожу ні на що інше", - написала молода жінка.

Крім того, раніше Девід Бекхем подарував своєму синові Брукліну і невістці Ніколі Пельц класичний Jaguar вартістю 500 000 доларів. За інформацією The Daily Mail, пара одружилася в суботу в особняку батька-мільярдера нареченої Нельсона вартістю 103 мільйони доларів в Палм-Біч, Флорида.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти