StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вєрка Сердючка зі сцени в Майамі заспівала гімн України і показала Залужного

7 вересня 2023, 12:25
Український співак Андрій Данилко, який виступає в творчому образі Вєрки Сердючки, зі сцени в Майамі побажав смерті президенту-диктатору Володимиру Путіну.
Сердючка, Залужний
Сердючка на своєму концерті показала фото генерала Залужного / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний український комік Андрій Данилко (більш відомий як Вєрка Сердючка) на своєму концерті на курорті Майамі в США в рамках благодійного туру "Україна переможе" побажав кончини президенту-диктатору Володимиру Путіну.

На виступі Данилка в Майамі ‒ як, втім, і на всіх його недавніх концертах - було багато української та патріотичної символіки. І, звичайно ж, пролунав безсмертний хіт Dancing Russia Goodbye. І, природно, гімн України

Причому на початку концерту артист побажав глядачам гарного вечора і оголосив, що виступ носитиме "лірично-романтичну" назву – "Путін, щоб ти здох". Під час виступу за спиною Данилка, його музикантів і кордебалету на великому екрані раптово з'явилося фото головкому ЗСУ генерала Валерія Залужного.

відео дня
454

Нагадаємо, раніше співак і композитор Андрій Данилко під час участі в конкурсі Євробачення підсвідомо змінив слова пісні, яку виконував, і замість "Лаша, тумбай", проспівав "Раша, гудбай", чим викликав гнів у Росії, яка потім напала на Україну.

Раніше також Вєрка Сердючка влаштувала пожежу і втратила туфлі на сцені Євробачення 2023. Пісня Dancing Lasha Tumbai сьогодні знову прозвучала на сцені Євробачення в Ліверпулі.

До того російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ.

"Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти