StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Данилко розповів, як Сердючку намагалися купити в Росії

1 серпня 2023, 11:53
1698
Відомий український артист Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) розповів про те, як його намагалися підкупити в країні-агресорі.
Данилко, Росія
За словами Данилка, його запрошували в країну-агресор Росію і пропонували багато грошей / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відомий український музикант, комік і артист Андрій Данилко (більш відомий як Вєрка Сердючка) розповів про те, як його намагалися в країн-агресора РФ "перетягнути" на бік росіян. Відвертий інтерв'ю з Андрієм Данилком було опубліковано на каналі "І грянув Грем"

За словами Данилка, його запрошували в країну-агресор Росію, а також намагалися умовити відвідувати Російські телешоу і давати в Росії регулярні гастролі. Артист зазначив, що він отримував велику кількість подібних пропозицій до початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Зокрема, український виконавець згадав, як росіяни масово телефонували і активно пропонували повернути його в шоу-бізнес. За його словами, вони постійно цікавилися у нього, скільки коштуватиме повернути його на сцену в РФ.

відео дня

За словами артиста, росіяни намагалися його спровокувати і обманом змусити сказати про ціну своєї принциповості. Данилко вважає, що російські пропагандисти хотіли отримати на нього компромат (щоб потім знищити його кар'єру в Україні), але він відразу розкусив їх план.

Нагадаємо, раніше співак і композитор Андрій Данилко під час участі в конкурсі Євробачення підсвідомо змінив слова пісні, яку виконував, і замість "Лаша, тумбай", проспівав "Раша, гудбай", чим викликав гнів у Росії, яка потім напала на Україну.

Раніше також Вєрка Сердючка влаштувала пожежу і втратила туфлі на сцені Євробачення 2023. Пісня Dancing Lasha Tumbai сьогодні знову прозвучала на сцені Євробачення в Ліверпулі.

До того російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-Річчі", - підписав фото сам гуморист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти