StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вдова Білоножка розповіла, як співак бився з Віктором Ющенком через жінок

18 лютого 2024, 21:33
Світлана Білоножко зізналася, що в цих сутичках були не тільки кулаки, а й різанина.
Віктор Ющенко, Віталій Білоножко
Віктор Ющенко та Віталій Білоножко билися в юності через жінок / колаж: Главред, фото: facebook.com/president.ukraine, facebook.com/vitaliy.bilonozhko

З моменту раптової смерті українського співака з унікальним оксамитовим басом Віталія Білоножка минуло трохи більше місяця, але його вдова, співачка Світлана Білоножко, все ще не може впоратися з втратою. Артистка дає багато інтерв'ю, в яких розповідає про те, якою чудовою людиною був її чоловік.

Щоправда, не обходиться і без пікантних історій. Так, під час нещодавньої бесіди Світлани Григорівни з Дмитром Гордоном, журналіст згадав, що сам Білоножко йому одного разу розповідав, як в юності він бився з третім президентом України Віктором Ющенком.

Обидва чоловіки родом із Сумської області і їхні села знаходилися недалеко одне від одного. Між Ющенком і Білоножком часто відбувалися сутички через дівчат. Слова Гордона підтвердила вдова співака.

відео дня

Світлана Білоножко розповіла, що бійки були настільки запеклими, що іноді, окрім кулаків, у хід йшла й холодна зброя. "Він мені це розповідав. Казав: "Найцікавіше, що всі його (Віктора Ющенка - прим. редактора) дівчата переходили до мене... Подивись". Він роздягався, а в нього там ножові поранення, там, там, там. Бійки були не на жарт!" - зізнається артистка.

Примітно, що з віком Білоножко і Ющенко навіть стали друзями: колишній гарант високо цінував талант співака і був частим гостем у їхньому зі Світланою Григорівною будинку.

Раніше стало відомо, від чого помер Віталій Білоножко. Про це розповіла вдова артиста, співачка Світлана Білоножко. Останні дні він провів у лікарні, проте лікарі не змогли врятувати життя Віталію Васильовичу.

Між тим співак до останнього підтримував зв'язок із шанувальниками. Його соціальні мережі відкрили громадськості, про що говорив у свої останні дні покійний Білоножко. Зазначається, що слова артиста пронизані передчуттями близького кінця.

Інші новини про Віталія Білоножка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти