StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вас порвуть на шматки": Білорус Танкович звернувся до росіян

22 вересня 2022, 22:26
Він закликав росіян схаменутися, адже вони воюють не за свої землі, а за амбіції однієї людини.
Дмитро Танкович
Дмитро Танкович / прес-служба

Збройні Сили України не зупиняться, звільняючи свою землю. Про це в ефірі шоу "а я вам зараз покажу" заявив білоруський телеведучий Дмитро Танкович.

На останніх хвилинах шоу телеведучий виголосив яскраву промову, звернувшись до російських солдатів, які прийшли вбивати на українську землю. "Ви воюєте за владу", - говорить він.

За словами Танковича, воюють росіяни не в одному з міст "своєї великої, але тільки за розмірами, країни", а тому українські воїни не шкодуватимуть їх.

"Ці хлопці з української армії такі ж як ви, але з однією відмінністю. Вони порвуть вас на шматки і правильно зроблять, тому що ви не на своїй землі, а вони у себе вдома. Вас тут ніхто не чекав, тому розвертайтеся, кидайте зброю і йдіть до себе", – закінчив Дмитро Танкович.

Нагадаємо, раніше Дмитро Танкович висловив упевненість, що Україна переможе у війні з Росією, а наслідки для росіян будуть справжнім кошмаром.

За його словами, коли вони почнуть усвідомлювати правду про жахи, що відбуваються в нашій країні, вони не витримають - в Росії почнеться хвиля божевілля і суїцидів, сказав Танкович під час ефіру "Україна 24".

"Україна переможе, а ось далі у людей в РФ почнуть відновлюватися ось ці причинно-наслідкові зв'язки. І ось тоді ми побачимо величезну кількість, Я впевнений, людей, які будуть божеволіти в Росії, ми побачимо величезну кількість суїцидів", – вважає Танкович.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти