StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вампір-ліфтинг": дочка Путіна витрачала тисячі євро за дивну процедуру краси

24 травня 2022, 15:46
Як і "татко", його дочка хоче бути молодою або жити вічно?
Катерина Тихонова
Катерина Тихонова любить дорогі процедури омолодження / скріншот

Дочка російського диктатора, який розв'язав звірячу війну проти України, Володимира Путіна Катерина Тихонова регулярно відвідувала в Мюнхені пластичного хірурга.

Як повідомляє телеграм-канал "ЧТД", яка посилається на дані газети Bild, Тихонової імовірно проводилася процедура Vampir-Lifting. Така процедура складається з того, що у пацієнтів беруть кров, обробляють її і знову впорскують для боротьби зі зморшками. Дочка кривавого диктатора Путіна повинна була заплатити близько 4000 тисяч євро за кожен візит.

відео дня

Нещодавно стало відомо, що після розлучення з Кирилом Шамаловим Тихонова стала зустрічатися з Ігорем Зеленським, який на той момент був худруком Баварського державного балету в Мюнхені.

читайте такожДочка Путіна захищає татуся і "топить" за "русский мир": опубліковано листування

Нагадаємо, раніше вийшла велика публікація про те, що молодша дочка президента Росії Путіна виявилася, як каже сам президент, "націонал-зрадницею": в останні роки вона зустрічається з артистом балету на прізвище Зеленський, який живе в Німеччині

Ігор Зеленський 6 років очолює Баварський держбалет, і за останні два роки Катерина Тихонова літала в Мюнхен, де він живе, більше 50 разів, йдеться в розслідуванні "Важливих історій"і Spiegel.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти