StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Націонал-зрадниця": молодша дочка Путіна зустрічається з Зеленським - ЗМІ

19 травня 2022, 09:48оновлено 19 травня 2022, 14:59
Втім балеруна звільнили за замовчування війни в Україні.
1652942833-3080.jpg
Дочка Путіна зустрічається з "зрадником"

Молодша дочка президента Росії Путіна виявилася, як каже сам президент, "націонал-зрадницею": в останні роки вона зустрічається з артистом балету на прізвище Зеленський

Ігор Зеленський 6 років очолює Баварський держбалет, і за останні два роки Катерина Тихонова літала в Мюнхен, де він живе, більше 50 разів, йдеться в розслідуванні "Важливих історій"і Spiegel.

Їх зв'язок підтверджують народилася в 2017 році дівчинка з по батькові Ігорівна, яку Тихонова і Зеленський беруть з собою в спільні поїздки, а також джерело в баварському балеті: Зеленський "швидше за все партнер дочки Путіна".

відео дня

читайте такожДочка Путіна захищає татуся і "топить" за "русский мир": опубліковано листування

"Ми не знаємо, коли і як познайомилися Тихонова і Зеленський. Судячи з архіву листів Кирила Шамалова, молодша дочка Путіна розлучилася зі своїм першим чоловіком не пізніше 2017 року, і з цього ж часу Тихонова починає активно, часом по кілька разів на місяць, літати в Мюнхен", - повідомляє видання.

За інформацією видання, в кінці 2019 року Катерині Тихоновій, мабуть, набридло постійно літати в Мюнхен, і вона вирішила переїхати до свого партнера. Принаймні, про це говорить один з листів в архіві охоронця дочки Путіна Олексія Скрипчака.

В кінці жовтня 2019 року офіцер СБП отримав лист з промовистою назвою "переїзд до Німеччини", в якому представник компанії, що займається міжнародними переїздами, пояснював, як потрібно правильно описувати і оцінювати предмети, що перевозяться. У листі окремо обмовлялося, що робити з книгами, яких, мабуть, було багато.

Про те, що у Тихонової велика і дорога бібліотека, видання писало два роки тому. Наприклад, тільки килим в бібліотеці дочки Путіна в будинку на Рубльовці коштував 54 тисячі євро — більше 2 мільйонів рублів за тодішнім курсом (за таку ціну можна купити квартиру в багатьох містах Росії).

Як повідомляють розслідувачі, Ігорю Зеленському 52 роки. Він один з найуспішніших і відомих танцюристів балету з Росії. Зеленський був солістом Маріїнського театру, де танцював всі провідні партії, потім — прем'єром трупи New York City Ballet, а також запрошеним солістом Королівського балету Великобританії, Ла Скала, Великого театру та інших світових сцен. "В наявності у пана Зеленського керівного досвіду і зв'язків із Заходом сумніватися не доводиться".

У балетному світі ходили чутки про" крутий вдачу "худрука і його репутації"поганого хлопця". У 2016 році авторитетний балетний критик "комерсанта" Тетяна Кузнєцова писала, що Зеленський, за "неперевіреними даними", користується серйозною підтримкою на високому рівні. Через рік вона ж пророкувала йому роль балетного худрука Великого театру, повторюючи, що у Зеленського є надзвичайно впливові покровителі.

У колонці для німецького видання Sueddeutsche Zeitung в 2021 році Ігор Зеленський так описував свій розпорядок тижня: по понеділках він, як і "багато мюнхенців", любить бігати в англійському саду, по вівторках віддає перевагу італійській кухні, а по четвергах купує свіжі продукти на місцевому ринку, щоб приготувати що-небудь всією сім'єю. Субота - теж Сімейний день: "спочатку поспимо, а потім попрямуємо в бік Тегернзее. Баварські передгір'я Альп просто прекрасні".

Такий опис ідилічного бюргерського життя на Заході навряд чи має сподобатися дідові дочки Зеленського-Путіну, який в середині березня, на третій тиждень розв'язаної ним страшної війни в Україні, назвав "націонал-зрадниками" громадян Росії, що орієнтуються на захід.

"Я зовсім не засуджую тих, у кого вілла в Майамі або на Французькій Рив'єрі, хто не може обійтися без фуа-гра, устриць або так званих гендерних свобод. Але проблема абсолютно не в цьому, а в тому, що багато хто з таких людей, за своєю суттю, ментально знаходяться саме там, а не тут, не з нашим народом, не з Росією", — заявив Путін.

Контракт Зеленського з баварським балетом повинен був закінчитися в 2025 році, але в квітні цього року він оголосив про відхід з театру За сімейними обставинами: "керівництво балетною трупою вимагає абсолютної концентрації і працездатності. В даний час, однак, моєї повної уваги і часу вимагають особисті, сімейні справи, що несумісне з моєю діяльністю керівника балету в Мюнхені... зараз моя сім'я потребує моєї підтримки".

Судячи з усього, Зеленського звільнили через відмову публічно засудити Росію за військову агресію проти України. Про це пранкерам Вовану і Лексусу розповів керуючий директор Баварської державної опери Серж Дорні, думаючи, що розмовляє з Міністром культури України: "ми з ним [Зеленським] говорили кілька разів, і я змусив його прийти до висновку, що він повинен покинути оперу. Він прийняв таке рішення не самостійно. У нас з ним відбулася розмова, і я підвів його до такого висновку", — пояснив керівник опери.

Де з тих пір знаходяться Зеленський і дочка Путіна Катерина Тихонова, нам невідомо. Der Spiegel намагався додзвонитися Зеленському, але той не зняв трубку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти