StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Валерій Харчишин поділився здогадками, куди зник Олег Винник

11 червня 2022, 22:40
Музикант припустив, що виконавець "Вовчиці" під час війни вирішив згадати минуле.
Валерій Харчишин поділився здогадками, куди зник Олег Винник
Валерій Харчишин поділився здогадками, куди зник Олег Винник / Колаж

Музикант, лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин висловився на тему того, де зараз може бути співак Олег Винник. Зірка не з'являвся в Мережі з 24 Квітня, не виходив на зв'язок з друзями-артистами, і всі губляться в здогадах, куди він міг зникнути під час війни.

Харчишин в інтерв'ю для 24 Каналу припустив, що Винник виїхав з України до Німеччини, де побудував успішну співочу кар'єру, і де, за чутками, живе його син. У нього нібито також є громадянство цієї країни.

Втім, лідер гурту Друга ріка не впевнений у цьому: "Не знаю, де він. Ми сьогодні, до речі, згадували про нього, коли їхали. Здається, десь побачили афішу. Хлопці питали, де ж Олег Винник. Можливо, в Німеччині проводить якісь концерти. Не знаю".

відео дня

Також Харчишин жартома додав, що був би радий бачити Олега Винника в якості представника пісенного конкурсу Євробачення-2023 від України. Провести змагання він пропонує в українській Ялті.

"Та мені все одно. Нехай їде Олег Анатолійович Винник. Нехай виїде з Німеччини, відвідає Україну і виступить тут заради нашого щасливого майбутнього", - запропонував Харчишин.

читайте такожКсенія Мішина розповіла про божественне спасіння друга-актора, який зараз на фронті

Раніше Брітні Спірс на своєму весіллі повторила поцілунок з Мадонною, який стався між ними в 2003 році на церемонії відкриття MTV Video Music Awards.

Святослав Вакарчук, лідер гурту Океан Ельзи, розповів, Як правильно відповідати на питання " коли закінчиться війна?", і чому важливо не ставити своє життя на паузу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти