StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У важкому стані: у мережі дивуються, куди подівся Олег Винник

6 червня 2022, 20:45
Виконавець не говорить, де він знаходиться і чим займається.
Олег Винник
Олег Винник зник з медіа-простору / instagram.com/olegg.vynnyk/

Український співак Олег Винник вже більше місяця, як зник з радарів своїх фанатів.

Як повідомляє ТСН, все більше користувачів цікавляться, куди ж поділися їх кумир. Адже Виконавець не говорить, де він знаходиться і чим займається. І, схоже, на відміну від своїх зіркових колег, зірка не пішов в терроборону, на фронт або волонтерити. Також Винника не помічали на благодійних концертах за кордоном.

Крім того, знаменитість рідко публікує пости в Instagram. До слова, на його сторінку підписано майже мільйон користувачів, серед яких багато росіян, що є потужним майданчиком для інформаційної війни. Втім, останній пост в його фотоблозі датується 24 квітня. Тоді Олег привітав фанатів з Великоднем. Не публікує нічого артист і в сторіс.

відео дня

читайте такожБільше місяця без Олега Винника: Оля Полякова заговорила про те, куди подівся співак

До цього Винник розмістив п'ять постів про війну Росії проти України. Так, співак записав тільки один ролик зі своєю участю. У відео він гнівно звернувся до росіян, білорусів і матерів російських і білоруських солдатів.

У коментарях юзери відзначили, що на відео артист виглядає дещо погано: "Блін, я його навіть не впізнала", "з вами все добре???", "Олега не впізнати".

Відзначимо, що в кінці минулого року у Олега Винника були проблеми зі здоров'ям. Артист навіть скасував кілька концертів.

Тепер фани пишуть в коментарях, що у їхнього кумира серйозні проблеми зі здоров'ям. Відповідь на це питання вони пішли шукати на сторінці бек-вокалістки Олега – Таюне – в Instagram.Так, в коментарях шанувальники творчого тандему вимагають дати їм відповідь на ці чутки, про місце їх перебування і позиції. До слова, Таюне за 101 день повномасштабної війни не написала ні слова про це у фотоблозі.

Те, що Олег Анатолійович захворів і перебуває у важкому стані, правда? Дайте відповідь, будь ласка. Так хочеться, щоб у вас все було добре. Чому мовчіть про війну в Україні? Або Україна для вас тільки як платформа для заробітку грошей? А Олег куди зник? Де зник від війни? "Цікава" ви парочка. Сподіваюся, ви більше не повернетеся на українську сцену! Сидять в Німеччині, боки відлежують.

Не змогли не згадати про колегу та ведучу Машу Єфросиніну та співачку Олю Полякову. Так, в програмі" дорослі дівчатка " виконавиця розповідала, що до війни залишилася практично без грошей, оскільки все вклала в ремонт і творчість. Зокрема, дорого їй обійшовся кліп на спільний трек з Винником"Довгоноге щастя".

Нагадаємо, раніше український співак Олег Винник повністю зник з радарів вітчизняних ЗМІ та з соціальних мереж - в середині березня він випустив патріотичну пісню Буде жити Україна, а через місяць опублікував привітання до Великодня. З 24 Квітня про артиста не чути абсолютно нічого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти