StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У США померла популярна 31-річна співачка

1 березня 2024, 15:02оновлено 1 березня, 22:59
Дівчина боролася з невиліковним захворюванням і провела останні дні в хоспісі.
Кет Дженніс померла у віці 31 року.
Кет Дженніс померла у віці 31 року / Колаж Главред, фото Instagram/ ladybaguette

Кет Дженіс, співачка, яка стала вірусною після того, як присвятила свою останню пісню синові і надихнула вірусний тренд TikTok, померла від раку.

Її сім'я повідомила про це в її акаунті в Instagram: "Сьогодні вранці, з дому свого дитинства, в оточенні люблячої сім'ї, Кетрін мирно увійшла у світло і любов свого небесного творця.

"Ми безмежно вдячні за любов, яку Кетрін і наша сім'я отримали за останні кілька місяців. Кет побачила, як її музика досягла такого рівня, якого вона ніколи не очікувала, і спочиває з миром, знаючи, що вона продовжить забезпечувати свого сина через свою музику. Це було б неможливо без усіх вас", - написали її рідні.

відео дня

Tik Tok - це...

Tik Tok - це сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Як повідомляє Вікіпедія, запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих і найпопулярніших застосунків, які можна завантажити.

Дженіс страждала від саркоми, рідкісного раку, який розвивається в кістках і м'яких тканинах. Вона померла у віці 31 року.

У TikTok Дженіс задокументувала свій шлях до раку і поділилася з підписниками, що вперше помітила шишку на шиї в листопаді 2021 року, яка продовжувала збільшуватися. У 2022 році з'ясувалося, що в неї рак. Хоча в липні 2022 року вона оголосила, що в неї немає раку, цього разу рак повернувся в її легені, і минулого місяця вона поступила в хоспіс.

Доходи від вірусної пісні Дженіс пішли її синові, про що вона попросила, коли дізналася, що скоро помре.

Пісня Dance You Outta My Head, випущена 19 січня, посіла перше місце в TikTok Billboard Top 50 і увійшла в десятку найкращих у чарті Billboard Hot Dance/Electronic Songs. Пісню також транслювали на Spotify понад 12 мільйонів разів по всьому світу.

"Я передала синові всі права на свої пісні, щоб мати можливість залишити йому що-небудь. У мене багато чого немає", - написала співачка у відео, опублікованому в TikTok 15 січня. Вона попросила фанатів попередньо зберегти пісню.

У своєму останньому відео в TikTok Дженіс сказала, що вона "завжди була такою сильною" і що "проведення останніх кількох тижнів без можливості ходити змусило її почуватися в пастці.

"Але це допомогло мені згадати, коли я потраплю на небеса, - продовжила вона, - я збираюся танцювати з Богом і ширяти над хмарами, і я не можу дочекатися".

Нагадаємо, популярний український блогер Юрій Ворожко помер у віці 32 років. Тіло чоловіка було виявлено в басейні одного зі спортивних комплексів у Кропивницькому.

Також зарубіжні ЗМІ, з відсиланням на заяву сім'ї артиста, повідомили, що Френк Фаріан, засновник та ідейний натхненник легендарного гурту Boney M, помер у своєму будинку в Маямі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти