StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Мережу потрапили фото принца Гаррі, який плаче за Королевою

9 вересня 2022, 18:05оновлено 14 вересня 2022, 23:10
Кажуть, що Гаррі прибув пізніше за всіх, а також поїхав раніше за всіх, попрощавшись з королевою.
1662735923-9473.jpg
Принц Гаррі. Фото ua.depositphotos.com

Принц Гаррі возз'єднався з Меган Маркл сьогодні після побіжного візиту в Балморал, щоб засвідчити свою повагу своїй бабусі королеві. Як повідомляє The Daily Mail, Сассекси залишаться у Великобританії ще на десять днів до державних похоронів.

Папараці сфотографували герцога сассекського, що плаче. Відомо, що він не встиг відвідати свою бабусю, перш ніж вона померла вчора.

Його брат, герцог Корнуолл і Кембридж, покинув Балморал сьогодні вдень і повертається до Віндзора, щоб бути зі своєю дружиною Кейт та їхніми дітьми перед завтрашньою Радою з приєднання, де його батько Карл III буде офіційно проголошений королем. Захід у Сент-Джеймському палаці вперше транслюватиметься в прямому ефірі по телебаченню.

відео дня
У Мережу потрапили фото принца Гаррі, який плаче за Королевою
Фото The Daily Mail

Вільям буде там, щоб підтримати свого батька як члена Таємної ради, але його молодший брат залишиться в котеджі Фрогмор.

Він покинув Балморал через 12 годин, оплакуючи свою бабусю з батьком і братом, але, незважаючи на стислість візиту, очікується, що Сассекси повернуться до Каліфорнії тільки після державних похоронів, які в даний час очікуються через десять днів у понеділок, 19 Вересня.

У Мережу потрапили фото принца Гаррі, який плаче за Королевою
Фото The Daily Mail

Герцог Сассекський був останнім членом Королівської сім'ї, який прибув до замку Абердиншир минулої ночі, і першим, хто покинув його сьогодні вранці.

Сьогодні світ оплакує смерть самого долгоправівшего монарха Великобританії. Вважається, що труна королеви, задрапірована Королівським штандартом з вінком з її улюблених квітів, спочиває в бальному залі Балморала, де вона проводила кожне літо зі своїм коханим принцом Філіпом.

Померла Єлизавета II

8 вересня, у другій половині дня стало відомо, що лікарі стурбовані станом Єлизавети II і взяли її під медичне спостереження в замку Балморал.

"Після оцінки сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані здоров'ям Її Величності і рекомендували їй залишатися під медичним наглядом. Королева залишається в Балморалі", - повідомив представник Букінгемського палацу.

З королевою були всі її четверо дітей, а також Вільям, герцог Кембриджський. Згідно з порядком престолонаслідування, він є наступним після свого батька Чарльза спадкоємцем британської корони.

За даними The Guardian, значні зміни в стані здоров'я Єлизавети II відбулися в жовтні 2022 року, коли вона скасувала поїздку до Північної Ірландії і потрапила до лікарні. З тих пір вона кілька разів відвідувала лікарню, але лікувалася амбулаторно.

Ближче до 17: 00 за Києвом з'явилася інформація про смерть королеви, але вона виявилася фейком. Букінгемський палац підтвердив кончину Єлизавети II тільки через кілька годин.

До самої смерті вона виконувала обов'язки монарха Великобританії і королівств Співдружності. Єлизавета стала найстарішим монархом не тільки в історії британської імперії, але і самим долгоправящім главою держави в світі.

Тепер Британський трон за законом переходить принцу Чарльзу. Принцу Чарльзу 74 роки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти