StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо можливу причину смерті Єлизавети II: дуже важка хвороба

8 вересня 2022, 21:18оновлено 10 вересня 2022, 10:25
Вітчелл розповів, що ще нещодавно Єлизавета II гуляла з собаками, приймала гостей.
Королева Єлизавета
Королева Єлизавета / Reuters

8 вересня померла королева Великобританії Єлизавета II. Королівський кореспондент "Бі-бі-сі" Ніколас Вітчелл назвав можливу причину погіршення здоров'я британської королеви Єлизавети II.

Як повідомляє The Guardian, за словами Уітчелла, ходять чутки, що королева хвора на рак. Він підкреслив, що це непідтверджена інформація.

Вітчелл розповів, що ще недавно Єлизавета II гуляла з собаками, приймала гостей, працювала з документами. Ніщо не свідчило про різке погіршення її самопочуття.

До королеви Єлизавети II в терміновому порядку прибула сім'я

Після звістки про хворобу королеви в Балморалі зібралися всі її діти: принцеса Анна, принци Чарльз і Едвард з подружжям, а також принц Ендрю. Крім того, до Шотландії прямував принц Вільям, принц Гаррі і Меган Маркл.

Стан здоров'я Єлизавети II

Раніше повідомлялося, що лікарі стурбовані погіршенням здоров'я британської королеви Єлизавети II. Королева перебуває під наглядом лікарів.

Напередодні Єлизавета II відклала заплановане на вечір середи, 7 вересня, засідання Таємної ради. Лікарі рекомендували їй відпочити після аудієнцій з прем'єр-міністром Борисом Джонсоном, що пішов у відставку, і його наступницею Ліз Трас.

У лютому королева перенесла COVID-19. У травні стало відомо, що Єлизавета II не візьме участі в церемонії офіційного відкриття сесії парламенту Великобританії. Вважалося, що королеві важко пересуватися через хворобу ніг.

Ще 6 вересня 2022 року Єлизавета II прийняла в палаці нового прем'єр-міністра Британії Ліз трас

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти