StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У РФ Лоліту хочуть посадити у в'язницю за участь у "голій вечірці" Івлєєвої

22 грудня 2023, 11:06
У Росії квасні патріоти і релігійні фанатики вимагають тюремного ув'язнення для артистів-путіністів - в тому числі Лоліти і Кіркорова.
Мілявська, Росія
Мілявській загрожує термін за "голу вечірку" Івлєєвої / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

В країні-агресорі Росії квасні патріоти вже на другий день після скандальної московської вечірки блогерки Анастасії Івлєєвої з дрес-кодом "майже оголений" вимагають посадити до в'язниці її учасників ‒ в тому числі і путіністів-артистів: співачку Лоліту Мілявську і співака Філіпа Кіркорова.

Аргумент у фанатів диктатора Путіна рівно один - мовляв, терористи в Україні ризикують життям, захоплюючи захоплюючи чужі території, а в тилу танцюють напівголими замість пропаганди "традиційних" цінностей.

Щонайменше три громадські організації звернулися в різні каральні органи з вимогами затримати, публічно присоромити, змусити вибачатися і посадити у в'язницю учасників вечірки, серед яких були, крім Мілявської і Кіркорова, Діма Білан, Ксенія Собчак, Сергій Лазарєв і багато інших представників бомонду країни-агресора РФ.

відео дня
567

"Так звана "богема" образила своїми діями бійців, ціною свого життя захищають благополуччя мирного населення країни. Їх дії образливі для всього суспільства, – написала депутат Держдуми Ніна Останіна в Генпрокуратуру РФ.

А якийсь керівник "Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією РФ" Віталій Бородін заявив, що вечірка Івлєєвої, де Лоліта повзала на карачках (і так далі) – "справжня содомія, мракобісся, пропаганда ЛГБТ".

Нагадаємо, раніше Івлєєва піддалася критиці з боку актора Станіслава Садальського. У новому фільмі колишня ведуча "Орла і Рєшки" знялася в оголеній сцені. Садальський, побачивши гру Івлєєвої, завівся і поскандалив.

Також ми писали, що Івлєєва, яка раніше відмовилася коментувати військове вторгнення Росії в Україну, намагається жити минулим життям. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала провокаційне фото у відвертому вбранні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти