StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В оточенні знаменитих одеситів: Максим Галкін зустрівся з улюбленими українцями

22 травня 2024, 13:06
3651
Максим Галкін зустрівся з відомими українськими артистами з Одеси.
Максим Галкин
Максим Галкін побував на концерті відомих одеситів / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Російський комік Максим Галкін, який не тільки засудив терористичне вторгнення РФ в Україну, а й виїхав із країни-окупанта жити до Ізраїлю, з'явився на концерті одеських артистів Яна Левінзона та Олега Філімонова.

На своїй сторінці в соцмережах Галкін опублікував знімок з вистави Левінзона і Філімонова, а також написав про своє захоплення. На фото Галкін позує разом з артистами в обнімку.

відео дня

"Сьогодні був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Зроблено в Одесі" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію і щемливий смуток!" - написав він.

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Раніше Ксенія Собчак зробила гучну заяву про дітей Максима Галкіна та Алли Пугачової. Журналістка непрозоро натякнула, що біологічною матір'ю близнюків стала не Примадонна, а інша жінка, і навела докази.

Також стало відомо, що Максиму Галкіну в Еміратах влупили штраф в 1 млн грн за солоні антиросійські жарти, які були розцінені, як протизаконна дія.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти