StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знищений Маруіполь - неприємність: путіністка Бабкіна видала маячню в ефірі

5 червня 2023, 16:48
Надія Бабкіна, яка підтримує терористичну війну в Україні і кривавий путінський режим, видала чергову порцію пропагандистського марення.
Бабкіна, Маріуполь
Надія Бабкіну буквально станцювала на кістках жителів Маріуполя / Svoi.city, Telegram-канал Н. Бабкіної

Скандально відома співачка-путіністка Надія Бабкіна, яка вкрай наполегливо підтримує війну Росії проти України, видала на публіці нову порцію пропагандистських вигадок. Співачка цинічно заявила, що знищення Маріуполя – це "неприємність", і він нібито залишатиметься під російською окупацією.

Артистка не стала довго міркувати, і повторила старі кремлівські тези: мовляв, Україна – частина Росії. Українців вона назвала "негідниками", які "напакостили" тим, що будують свою незалежну і суверенну державу.

"Все Буде так, як треба. Знаєш, трохи напаскудили негідники. Піддалися на якісь провокаційні речі. Але все закінчиться успішно. Очевидно, по правильній дорозі йдемо, товариші", - марила в ефірі Бабкіна.

відео дня

Особливо мерзопакостен той факт, що Бабкіна в минулому році приїжджала в знищений російськими окупантами Маріуполь ще в минулому році. Але ні руїни міста, ні спілкування з городянами її не переконали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шоумен і місцевий уродженець Андрій Бєдняков 6 квітня розповів - його мати померла в окупації в Маріуполі. Про своє велике горе шоумен написав в Instagram. Ведучому співчувала всі українські підписники, а росіяни – зловтішалися.

Пізніше в бідняків в Instagram з гнівом засудив парад на 9 травня, організований окупантами в його рідному Маріуполі.

За цей пост він отримав безліч лайок від росіян, які, по всій видимості, вважають руїни Маріуполя своєю територією.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти