StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Український комік, що поливає брудом українців, виправдався за свої слова

6 березня 2023, 14:22
Артист тепер виправдовується за свої жахливі слова щодо українців, які пішли на війну.
Андрій Щегаль
Андрій Щегаль / Скріншот

Стендап-комік Андрій Щегель вибачився за свої слова про те, що "українці самі зробили свій вибір гинути на війні".

Зокрема артист, який втік з України, опублікував відео-вибачення, а також заявив, що він не те мав на увазі і заспівав стандартне про слова "вирвані з контексту".

"Я ні в якому разі не вважаю, що вибір людини саме "гинути на війні" і маю на увазі, що українці свідомо вибирають Україну і бажання за неї боротися, що в результаті, на жаль, часом призводить до загибелі кращих її дітей. Пропоную вам повністю подивитися інтерв'ю зі Скрипіним і самим зробити висновок, що мої слова не містили ні краплі зневаги", - виправдовується артист.

відео дня

Він також повідомив, що не відчуває зневаги до всіх українців. "Останнє відео моєї емоційної і імпульсивної мови, шматком викладене в Інтернет і абсолютно вирване з контексту, є лише моєю гнівною і безпорадною реакцією на нескінченні повідомлення мені, моїм близьким і друзям з погрозами розправи і вбивством протягом декількох діб, які просто зводять тебе з розуму", - додає він.

Щегель також вибачився перед тими, кому заподіяв страждання. "Провокація є роботою коміка, але пошук ворогів і полювання на відьом вийшли за межі розумного. Я запевняю, що хотів бути з вами відвертим, тому що поважаю вас і вважаю, що той, хто говорить неприємну правду, набагато безпечніше того, хто говорить, те, що люди хочуть почути. В України є справжні вороги. І це точно не я", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше Щегель заявив, що спеціально виїхав з України по артистичній лінії-через україно-російську війну та мобілізацію до лав ЗСУ. Таку заяву він зробив в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну.

Щегель говорив, що отримав три повістки з ТЦК — дві з Рахова (Закарпатська область) і одна з міста Надвірна (Івано-Франківська область). І він свідомо вирішив їх ігнорувати, а потім покинути країну ‒ нібито з гастролями. "Я не боюся воєнкомів, позиціоную себе як вільну людину, зрозумів, що більше не можу і знайшов для себе спосіб [втекти - нецензурно] і пожити в комфортній психологічній обстановці. Ось, чесно вам заявляю", - сказав стендапер.

У відповідь на запитання Скрипіна про те, чи вважає він правильним тікати з країни під час війни, Щегель знову почав бравірувати. "Звичайно [правильно ‒ Главред], це життя [ ... ] Що таке країна? Фікція, створена культурним пресом [...] Слухайте, я виходжу з того, що це вибір хлопців [бійців ЗСУ - Главред ]- вмирати", - підсумував він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти