StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська співачка зважилася усиновити дитину

31 січня 2023, 20:44
Злата Огневич зізналася, що хотіла б усиновити дитину, але є нюанс.
Злата Огневич
Злата Огневич / instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич, яка також брала участь в романтичному шоу "Холостячка" заявила, що хоче усиновити дитину.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram-stories.

За словами Огневич, вона вже давно замислювалася над питанням усиновлення. Але вона також додає, що таке рішення має бути прийнято в партнерстві.

"Це рішення спільне. Його приймають обидва в парі. З мого боку - так. Я вже замислювалася над цим питанням", – написала співачка.

Раніше, відома українська поп-співачка Злати Огневич вирішила розповісти фоловерам секрет своєї стрункої фігури. Відповідні матеріали вона виклала в розділ Stories на своїй сторінці в Instagram.

Артистка показала свої регулярні ранкові тренування в спортзалі. На скріншотах помітно, як Злата в багряних обтягуючих лосинах і ТОПі виконує вправи − для того, тримати в тонусі м'язи сідниць і м'язи Преса.

"Вчора 50 поверхів, а сьогодні – тренування", — зазначила співачка, натякнувши, що через блекаут в Києві в її будинку не працюють ліфти і їй доводиться багато ходити пішки.

Українська співачка зважилася усиновити дитину

Раніше український актор, зірка серіалу кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти