StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Українці її не пробачать": Приходько висловилася з приводу Лободи

16 травня 2022, 16:25оновлено 3 листопада 2023, 15:51
Приходько жорстко прокоментувала позицію Лободи.
приходько
Анастасія Приходько висловила свою позицію / скріншот

Українська співачка Анастасія Приходько у програмі "Зірковий шлях", розповіла про своє ставлення до дій Світлани Лободи, яка за інформацією ЗМІ не збирається вибачатися перед російським глядачем і скасувала всі концерти в Росії.

Приходько вже давно активно підтримує українських військових і бере участь у допомозі сім'ям переселенців. "Потрібно боротися за незалежність і відновлювати державу", - сказала Анастасія Приходько в інтерв'ю каналу "Україна".

Сьогодні її позиція по відношенню до українських артистів, які останнім часом жили і працювали в Росії, дуже чітка. Особливо це стосується тих зірок, які могли б стати на бік країни ще в 2014 році, але вони продовжували виступати на сцені країни-агресора і тому своєю творчістю надихали ворога, морально його підтримували.

відео дня

читайте такожСкільки вклали в Лободу: стало відомо про інвестиції Крапівіної в співачку

Наприклад, співачка поставила питання про дії Світлани Лободи, яка зараз почала віддавати великі гроші в різні фонди на підтримку України.

Чому Світлана Лобода не робила цього в 2015-16 роках? Тому що співала і отримувала нагороди. А тепер вона розуміє, що Росія в плані шоу-бізнесу померла, – пояснила зірка. - Вона розуміє, що потрібно згадати: я українка. Я тут! Мені потрібно додому! Що я буду в тій Росії робити?

За словами співачки, щоб відбілити свою історію, деякі знаменитості починають перший крок виправлення помилок з надання допомоги. Але українська зірка вважає, що зв'язок з Росією вже залишиться в кар'єрі Світлани Лободи, щоб вона не робила.

"Це як у політиці: якщо ти накосячив – тобі це будуть згадувати все твоє життя, – навела приклад гостя програми "Зоряний шлях". - Я думаю, що українці її не пробачать. Я особисто про себе кажу: Я не пробачила б і не хочу прощати. Це моя позиція з 2014 року, і вона незмінна до кінця мого життя".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Світлана Лобода може повернутися з концертами в Росію. Навіть нібито були віддруковані афіші. Але це, швидше за все, не відбудеться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти