StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Убита горем": колишня дружина Кличка розкрила подробиці смерті рідного брата

19 вересня 2024, 09:44
464
Гайден Пенетьєррі розповіла про трагедію, яка трапилася з її молодшим братом.
Гайден Пенетьєррі втратила молодшого брата
Гайден Пенетьєррі втратила молодшого брата / Колаж Главред, фото Instagram/jrpanettiere

Колишня дружина українського боксера Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі розповіла, що "ніколи не зможе пережити" смерть свого брата Янсена Панеттьєрі.

Як пише Page Six, актриса вперше розповіла про втрату 28-річного брата в лютому 2023 року в новому інтерв'ю журналу People. "Він був моїм єдиним братом, і моїм завданням було захищати його", - сказала вона в статті.

"Коли я втратила його, я відчула, що втратила половину своєї душі", - додала вона.

відео дня

35-річна Гайден зазначила, що "завжди буде вбита горем" через смерть брата. Однак ця втрата дала їй нову перспективу: "Тому що коли у твоєму житті трапляється щось настільки жахливе, настільки глибоке, настільки катастрофічне, мало що може тебе по-справжньому потрясти".

Янсен помер у своїй квартирі в Найаку, штат Нью-Йорк, через збільшене серце.

"Серце Янсена можна було побачити в його очах, а його чарівність - у його блискучій, чарівній посмішці; його душу - у його майстерних і відвертих картинах, а радість життя - у його сухій дотепності", - написали члени його сім'ї в заяві того часу. "Він житиме вічно в наших серцях і в серцях усіх, кого він знав".

Коли Майкл Страхан висловив свої співчуття Гейден у подальшому інтерв'ю "Good Morning America", вона розплакалася і коротко відповіла: "Він тут, зі мною".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Дженсен Панеттьєрі - брат екс-нареченої українського боксера Володимира Кличка, американської акторки Гайден Панеттьєрі, помер у віці 28 років через проблеми із серцево-судинною системою, повідомляє портал ET із посиланням на сім'ю.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що індійська акторка, найвідоміша ролями в серіалах "Імператор Ашока", "Кохання через інтернет" і "Алі-Баба: Легенда воїна", Туніша Шарма вчинила самогубство у віці 20 років під час зйомок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти