StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У популярного російського журналіста діагностували рак

18 липня 2024, 14:08
1105
Пропагандистські ЗМІ повідомили, що російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак.
Володимир Познер переніс онкологію
Володимир Познер переніс онкологію / Колаж Главред, фото старить

Пропагандистські ЗМІ повідомили, що російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак.

За даними ресурсу Стархіт, йдеться про злоякісну епітеліому шкіри. Джерело стверджувало, що 90-річний телеведучий госпіталізований і вже почав проходити процедуру хіміотерапії.

Тим часом, дружина Познера спростувала таку інформацію. За її словами, новина про важку недугу чоловіка - брехня.

відео дня

Хто такий Володимир Познер

Володимир Познер - Володимир Познер - радянський пропагандист, російський і американський журналіст, телеведучий і радіоведучий, письменник. Семиразовий лауреат премії "ТЕФІ". Здобув популярність наприкінці 1980-х років як ведучий телемостів СРСР-США.

Зазначимо, що Володимир Познер двічі переносив рак - простати і кишечника. Телеведучий увійшов у ремісію. Сам він іноді згадує про непросту боротьбу з недугами, не приховуючи, мовляв, звістки про смертельні діагнози наводили його на думки про те, що йому недовго залишилося.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше російський шоумен і актор Іван Ургант, якого було визнано в Росії іноземним агентом через його антивоєнні висловлювання і який публічно визнав жахливим напад Росії на Україну,тепер зробив дивну заяву.

Нагадаємо, раніше російський шоумен і актор Іван Ургант став предметом цькування пропагандистських росЗМІ через його антивоєнні висловлювання. Наприкінці лютого артист пішов у творчу відпустку і нібито вирушив до Ізраїлю, де має громадянство з 2018 року.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти