StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У нього заберуть дітей": відомий режисер розповів про проблеми Кіркорова

7 березня 2024, 14:36
Алан Бадоєв не припиняє дивуватися дивній поведінці Філіпа Кіркорова, який залишився жити і працювати в терористичній Росії.
Філіп Кіркоров
Алан Бадоєв розкритикував поведінку Філіпа Кіркорова / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

Український кліпмейкер і режисер Алан Бадоєв розповів про своє ставлення до путініста Філіпа Кіркорова, який нещодавно повернувся з "гастролей" незаконно окупованим Донбасом. Бадоєв знайомий з ним багато років, але не може зрозуміти, як він може себе так поводити зараз.

"Це найгірше, що можна собі уявити. Те, куди він себе завів. Він ніколи не був поганою людиною. Мені Філіп був відомий як людина-слово. Якщо він говорив, що підтримає і приїде на якусь вечірку, то він це робив", - сказав Бадоєв в інтерв'ю Дмитру Гордону.

відео дня

Потім Алан згадав слова Ади Роговцевої, яка говорила про те, що варто заздалегідь вибрати, яку старість ти хочеш: хорошу чи гідну. Як бачимо, Кіркоров вибрав далеко не гідну старість.

"Він не вибрав для себе гідну старість, а міг би. Я в шоці. Я не розумію, чому він так робить. Він міг би чудово заробляти гроші десь там, де всі іммігранти збираються", - сказав Алан.

Він також припустив, що Кіркорова тримає в кулаці рука терористичного Кремля:

"Дітей він міг би вчасно вивезти. Я підозрюю, що в нього можуть і забрати дітей, якщо щось буде не так. А потрібно було швидко діяти й одразу".

Хто такий Алан Бадоєв?

Алан Бадоєв - український режисер, кліпмейкер і продюсер. Зняв понад 250 кліпів для українських і зарубіжних зірок. Був ведучим пілотного сезону популярного тревел-шоу "Орел і решка". Під час повномасштабної війни в Україні чітко позначив свою проукраїнську позицію. Зняв документальний фільм-хроніку "Довга доба", присвячений виживанню українців під час війни та їхньому опору окупантам.

Додамо, Алан Бадоєв не соромиться демонструвати свою зворушливу і ніжну батьківську любов до єдиної рідної доньки. Нещодавно він показав її вражаючий знімок.

А також Алан Бадоєв розніс зрадницю Ані Лорак, яку раніше весь час захищав.

Читайте більше про Бадоєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти