StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Що в тебе в голові?": Бадоєв жорстко "розніс" Лорак, яку раінше завжди захищав

29 травня 2023, 22:36
3418
Кліпмейкер Бадоєв заявив, що бере назад всі добрі слова про мовчунку Куєк.
Ані Лорак, Алан Бадоєв
Алан Бадоєв розкритикував Ані Лорак та звернувся до неї особисто / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak, скріншот YouTube

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв був одним з тих, хто всіляко захищав і підтримував Ані Лорак, коли про неї відгукувалися негативно через співпрацю з рф після 2014 року. Він знімав для неї кліпи і поважав за те, що артистка з 15 років своїм талантом прославляла Україну.

Повномасштабна війна принесла Бадоєву гірке розчарування в подрузі. В інтерв'ю для Раміни Есхакзай він заявив, що назавжди закрив своєї серце для Лорак та їй подібних, а також скористався нагодою і звернувся до співачки в надії, що вона почує його слова.

"Я думаю, ти можеш подивитися це інтерв'ю. Я не знаю, хто там твої друзі, які біля тебе. Їх потрібно повбивати, бо вони не те говорять. І щось у тобі змінилося - що в тебе в голові? Чому ти не розумієш, що це твоя країна. Вже може й не твоя. Тому що ти не виправдала ні можливостей, які в тебе були і нічого людського. Тому я забираю свої слова назад. Мабуть, не настільки я прониклива людина", - жорстко заявив режисер.

Також Бадоєв розповів, як сильно його здивувало те, що між багатством в країні, яка руйнує твою батьківщину, та батьківщиною, Лорак могла обрати перше.

"Я просто в шоці, що люди не відчули, що потрібно просто зараз. Не виправдовуватися, а допомогти. У цей час потрібно було сказати: "Стоп, я не розумію, починається війна, це все неправильно". Що тобі може заважати? Гроші, будинок, вілла. Але де серце? Де те, заради чого всі пісні?" - обурився кліпмейкер.

Дивіться репортаж про те, чому та як у Ані Лорак відбиратимуть звання Народної артистки України:

Раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти