StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Лікувати світ любов'ю": Алан Бадоєв показав рідкісні щемливі фото з донькою

3 вересня 2023, 20:14
1910
Зоряний кліпмейкер обожнює свою Ло, та підбирає для неї найкрасивіші епітети.
Алан Бадоєв та його дочка Лоліта
Алан Бадоєв показав, як зараз виглядає його дочка Лоліта / колаж: Главред, фото: instagram.com/alanbadoev

Український кліпмейкер, режисер і музичний продюсер Алан Бадоєв не соромиться демонструвати свою зворушливу і ніжну батьківську любов до єдиної рідної доньки.

Лоліті взимку виповнилося 18 років. Зараз, через повномасштабну війну, рідним людям не вдається бачитися часто - дівчина живе з мамою, ведучою Жанною Бадоєвою, яка зайняла спірну позицію щодо вторгнення окупантів в Україну.

Тим не менш, ті рідкісні хвилини, години і дні, які Бадоєву зараз вдається урвати для зустрічі з Ло, ті рідкісні знімки, які з'являються на його сторінці, сигналізують про його всепоглинаючу любов до своєї дитини. Нещодавно режисер у своєму блозі в Instagram показав свіжі фото Лоліти.

відео дня

Дівчина з віком стає все більше схожа на свого талановитого батька, проте крізь знайомі риси абсолютно виразно проглядає свій, самобутній характер. "Моє сонечко. Дивлюсь на Lo і завмирає подих.Нехай наші діти будуть щасливими , їм ще лікувати світ любовʼю", - підписав дорогі серцю знімки Бадоєв.

дочка Алана Бадоєва Лоліта
Алан Бадоєв показав, як зараз виглядає його донька Лоліта / instagram.com/alanbadoev

Раніше українська акторка, зірка "Папіка" і "Сватів", Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення з загадковим чоловіком, чиє обличчя і особистість артистка зберігає в строгому секреті.

Також Настя Каменських показала рідкісні ніжні обійми з Потапом - про розлучення пари давно ходять наполегливі чутки, а самі артисти вже втомилися переконувати фанатів в іншому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти