StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"50% її суті - Росія": Алан Бадоєв висловився про позицію Софії Ротару

7 березня 2024, 10:26
Кліпмейкер розповів, чи варто, на його думку, очікувати від "Хуторянки" гучних заяв.
Алан Бадоєв, Софія Ротару
Алан Бадоєв висловив свою думку про Софію Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/alanbadoev, instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару до повномасштабної війни в Україні не нехтувала концертами в країні-окупанті. Після 24 лютого 2022 року, коли від усіх відомих і впливових українців очікували щонайменше заяв про їхню позицію, артистка зникла з інформаційного простору.

Пізніше в її блозі все ж стали з'являтися рідкісні пости - привітання з українськими святами та слова співчуття загиблим, рідше - особисті фото. Також співачка зізналася, що займається благодійністю на користь українців, але хизуватися цим не буде. Для багатьох ці фактори стали більш ніж красномовними доказами її проукраїнської позиції. Інші ж, як і раніше, очікують від Софії Михайлівни гучних заяв.

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв переконаний, що цього не буде. Він не засуджує артистку, але, на його погляд, через подібне зволікання образ Ротару значно збляк. "Та й не буде від неї вже жодних заяв, напевно. Деякі кумири перестають для тебе бути кумирами. І не тому, що ти засуджуєш. Хто я? І чому я матиму право раптом обговорити Софію Михайлівну Ротару? Та ніколи в житті я собі цього не дозволю. Але орієнтуватися на її вчинки я теж собі не дозволю. І навіть більше, чи буду я із захопленням чути цю музику? Трохи магії та сили в ній втратилося", - розповів Бадоєв в інтерв'ю Дмитру Гордону.

відео дня

На думку режисера, Софії Ротару, як артистці "старої епохи", навряд чи вдасться повернутися на колишнє місце на зірковому Олімпі. Це не применшує її значущість, як співачки, проте як раніше вже не буде, вважає Алан Бадоєв.

"Софія Михайлівна залишилася в тій епосі. Вона не перейшла в нову епоху й уже не перейде. Вона все ж звідти, розумієте? І таких дуже багато – які великі, чудові люди, але у них 50% їхньої суті – це Росія. По-любому. Тому ти або з коренем це вириваєш і кажеш: "Я тут є, спирайтеся на мене. Я робитиму все в цій війні для своєї країни", – або ти думаєш по-іншому", - каже режисер.

Хто такий Алан Бадоєв?

Алан Бадоєв - український режисер, кліпмейкер і продюсер. Зняв понад 250 кліпів для українських та зарубіжних зірок. Був ведучим пілотного сезону популярного тревел-шоу "Орел і решка". Під час повномасштабної війни в Україні чітко позначив свою проукраїнську позицію. Зняв документальний фільм-хроніку "Довга доба", присвячений виживанню українців під час війни та їх опору окупантам.

Раніше співак-воїн Віталій Козловський розповів, що Ігор Кондратюк відмазав синів від служби, використовуючи свій вплив, та обізвав свого колишнього продюсера Путіним.

Також Син Андрія Шевченка, 17-річний Крістіан, здивував заявою про Україну. Нещодавно за власною ініціативою спадкоємець спортсмена прийняв українське громадянство.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти