StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

У Меган Маркл стався зрив - що сталося

2 жовтня 2024, 09:09
293
Спливла скандальна історія, пов'язана з Меган Маркл.
Меган Маркл
Меган Маркл відчитала флориста / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Дружина принца Гаррі - Меган Маркл славиться своїм непростим характером і весь час потрапляє в різні скандали, цього разу з'явилася історія про те, як вона зірвалася на флориста і кричала на нього цілих півгодини.

Як повідомляє джерело видання Hollywood Reporter, Маркл залишилася незадоволена роботою флориста і вирішила не стримувати емоції.

відео дня

"Вони присягнулися ніколи більше з нею не працювати, незважаючи на престиж її присутності як клієнта. Якщо ви працювали на неї, з вами часто поводилися, як із торговцем, з яким можна поводитися, як зі сміттям", - зазначив інсайдер.

Хто така Меган Маркл?

Меган, герцогиня Сассекська - американська акторка і фотомодель, найбільш відома за роллю Рейчел Зейн у телесеріалі "Форс-мажори" (2011-2018). З 2018 року - дружина принца Гаррі, герцога Сассекського (сина британського короля Карла III). У цьому шлюбі народила сина Арчі (2019) і доньку Лілібет (2021).

Меган Маркл - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Меган Маркл з'явилася в дитячому госпіталі в Лос-Анджелесі, вона вирішила почитати дитячу книжку, щоб підтримати їх. Діти були в захваті, а ось працівники госпіталю відзначили, як зарозуміло поводилася Маркл.

А також союз принца Гаррі та Меган Маркл опинився під загрозою через те, що пара обірвала зв'язок із королівською родиною. І якщо Гаррі та Меган не відновлять своє спілкування з рідними принца, на них чекає повне забуття.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти