StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Крах шлюбу: союз принца Гаррі та Меган Маркл під загрозою

6 березня 2024, 13:11
Союз принца Гаррі та Меган Маркл опинився під загрозою через те, що пара обірвала зв'язок із королівською родиною.

Принц Гаррі, Меган Маркл
У принца Гаррі та Меган Маркл почалися проблеми / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл усіма силами запевняють громадськість у тому, що в них все добре складається в США. Але, останнім часом, це викликає сумніви.

Експерт з королівської сім'ї Том Квінн розповів виданню Mirror, що шлюб Гаррі та Меган опинився під серйозною загрозою.

відео дня

Громадські опитування показують, що відтоді, як зіркове подружжя перебралося до США, їхній рейтинг популярності постійно знижується. І тільки скандали, які постійно відбуваються навколо них, трохи покращують ситуацію.

Експерт вважає, єдине, що цікаво громадськості в цій парі - це їхній зв'язок із королівською родиною. І якщо Гаррі та Меган не відновлять своє спілкування з рідними принца, на них чекає повне забуття. І жодні бізнес-затії не принесуть результатів.

А головне, як сказав Квінн, якщо Гаррі не зможе себе реабілітувати, як член королівської сім'ї, то і Маркл втратить до нього інтерес, що призведе до краху їхнього шлюбу. Меган все-таки виходила заміж за принца.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. 2020 року Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською родиною, і переїхали в США.

Додамо, Букінгемський палац розкритикував ідею про те, що принц Гаррі коли-небудь повернеться до королівської сім'ї. А все через те, що принц з дружиною публічно склали обов'язки в 2020 році.

Нагадаємо, принц Гаррі все ще відчуває неприязнь до своєї мачухи - королеви Камілли. І коли принц відвідував свого онкохворого батька в Лондоні, не хотів бути з королевою в одній кімнаті.

Читайте більше про Гаррі та Меган:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти