StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тяжкохвора Тишкевич висловилася про майбутнє материнство: "У мене два виходи"

15 січня 2024, 23:00
406
Катерина Тишкевич зізналася, як її недуга перешкоджає здійсненню її мрії.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич розповіла про плани на материнство / колаж: Главред, фото: instagram.com/mrsketrin, instagram.com/kateryna__tyshkevych

Родина українських акторів, Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк, перебувають у шлюбі з 2019 року. За цей час вони не раз піднімали дитяче питання, яке поки нерозв'язне для пари.

Про це розповіла сама Тишкевич в інтерв'ю для Аліни Доротюк. Обзаводитися потомством артисти не поспішають через стан здоров'я Катерини. Багато хто радить їй народити дитину, мовляв гормональні зміни при вагітності можуть позбавити її від хронічного головного болю.

Такий спосіб подружжя поки розглядає як самий крайній вихід на рівні із електрошокової терапією - Тишкевич і Томусяк хочуть принести в світ життя не для того, щоб дитина була чиїмось лікуванням з недоведеною ефективністю, а щоб вона була їх спільним зваженим рішенням, народженим для щастя.

відео дня

"Ми дуже давно вже хочемо дитину. Але через моє постійне вживання препаратів ми цього не робимо. І деякі спеціалісти вважають, що це дійсно шанс на одужання. Але у відсотках - це 20%, що спрацює, а 80% - погіршить ситуацію. Бо ми не викреслюємо ще й післяпологову депресію. Це ризиковано. Насправді у мене два виходи: або електрошокова терапія, з якої можна вийти розумово відсталою чи взагалі не розмовляти. Я залишаю це на крайні варіант. Або спробувати завагітніти. А якщо ні? А мені вже не можна буде приймати те, чим я хоч трошки це (біль - прим. редактора) пригнічую. А я так не зможу", - зізнається Тишкевич.

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виходить заміж. Її обранцем став турецький мільярдер, з яким акторка зустрічалася протягом останнього року.

Також українська співачка і акторка Лілія Ребрик розповіла, як дізналася про вагітність. Артистка чекає появи на світ третьої доньки від Андрія Дикого вже на початку весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти