StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти - тварюка": Соловйов накинувся з образами на Собчак

20 червня 2023, 23:40
Пропагандист Соловйов, очевидно, приймає заборонені препарати.
Володимир Соловйов
Володимир Соловйов вже не контролює себе від слова "зовсім" / скріншот YouTube

Жалюгідний пропагандист, який опустився на саме дно і захлинається своєю ж жовчю, наповненою страхом Соловйов, схоже ненавидить вже все живе, а не тільки Україну.

Але також, за інформацією Стархіт, він не упускає можливості облити помиями своїх же, а саме журналістку "лібералку" Ксенію Собчак.

Приводом для нового скандалу журналістів стало відео, яке Собчак і її команда відшукала в соцмережах. На ньому чорноротий Соловйов у військовій формі звертається до українських солдатів.

відео дня

У пості - Соловйов намагається вплинути на українських солдатів:

Соловйову не сподобалося, що ролик з його участю Собчак не тільки уїдливо прокоментувала, а й поставила вотермарку свого каналу. "Яке ти відношення маєш до цього відео, злодійка?"- звернувся Соловйов до Собчак.

Тут же Соловйов пригадав їй всі гріхи. Наприклад, гучну історію з аварією, в яку потрапила журналістка в 2021 році. "Ти тварюка, винна в загибелі людей! Кинула їх помирати по дорозі в аеропорт Сочі", - верещав Соловйов.

Нагадаємо, раніше Соловйов борзо назвав Примадонну "тварюкою, лушпинням і мерзотою" в ефірі свого шоу. Він в істериці задався питанням, чому Аллу Пугачову пустили в Росію і не покарали за її засудження Путіна.

Раніше також дочка Володимира Соловйова, головного російського пропагандиста, який ненавидить українців і Україну і всіляко підтримує вбивства мирних громадян Катерина, відкрито виступила проти нападу Росії на Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти