StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Три смерті поспіль: дружина путініста Пєвцова занедбала себе і майже не виходить із дому

3 квітня 2024, 15:06оновлено 3 квітня, 16:35
Актриса не може відійти від кількох трагедій, які трапилися одна за одною в її житті.
Дружина Пєвцова здала і не з'являється на публіці
Дружина Пєвцова здала і не з'являється на публіці / Колаж Главред, фото Instagram/ dima_pevtsov

Дружина скандально відомого своїм оскаженілим путінізмом російського актора і депутата Держдуми країни-агресора РФ Дмитра Пєвцова, який отримав підозру за трьома статтями КК України, російська акторка Ольга Дроздова, змінилася до невпізнання.

За інформацією пропагандистських ЗМІ, акторка не може відійти від кількох трагедій, які трапилися одна за одною в її житті. Зокрема, Дрозова не може відійти від трьох смертей близьких їй людей. Спочатку в неї померла свекруха, яку вона дуже любить. Пізніше померла керівниця театру "Современник", де грала Ольга Дроздова, Галина Волчек.

Хто така Ольга Дроздова

Ольга Дроздова - радянська і російська актриса театру і кіно, народна артистка РФ, декан театрального факультету Інституту сучасного мистецтва. З 2017 року не знімається в кіно. У травні 2021 року звільнилася з "Современника" за сімейними обставинами, пише Вікіпедія.

відео дня

А 2022 року вона поховала свою рідну матір.

Ольга Дроздова сильно постарела
Ольга Дроздова сильно постаріла / Скриншот

Нещодавно її чоловік Пєвцов опублікував відео, як вона приймає привітання від своїх студентів. Виглядає вона пошарпаною і недоглянутою.

Крім того, Дроздова нещодавно була на інтерв'ю, де показала повністю сиве волосся. За її словами, вона посивіла повністю після смерті мами.

Нагадаємо, раніше скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат Держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов потрапив у конфуз, під час свого концерту в підмосковній жіночій в'язниці. Відповідний відеозапис було опубліковано в Мережі.

Пєвцов відвідав виправну колонію №5 у Можайську, де в актовому залі дав акустичний концерт для жінок-засуджених.

Під час його виконання шансонного шлягеру Ігоря Корнелюка "Город, которого нет" (ця пісня була в саундтреку серіалу про бандитів "Бандитский петербург" - там Пєвцов колись знімався) раптово частина побіленої стелі тюремної актової зали звалилася йому прямо за спину.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти