StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путінського холуя Пєвцова в жіночій в'язниці мало не вбило

4 червня 2022, 16:59оновлено 29 червня 2022, 11:01
Як кажуть місцеві тюремники, падіння "маленького шматочка вапна" прямо за спину Дмитра Пєвцова глядачі-ув'язнені визнали символічним.
Співак
Дмитро Пєвцов / ua.depositphotos.com/ пресслужба УФСІН Росії

Скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат Держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов потрапив у конфуз, під час свого концерту в підмосковній жіночій в'язниці. Відповідний відеозапис був опублікований в Мережі.

Пєвцов відвідав виправну колонію №5 в Можайську, де в актовому залі дав акустичний концерт для жінок-засуджених.

Під час його виконання шансонного шлягера Ігоря Корнелюка "Місто, якого немає" (ця пісня була в саундтреку серіалу про бандитів "Бандитський Петербург" - там він колись знімався) раптово частина побіленої стелі тюремного актового залу впала йому прямо за спину.

відео дня

"Шматочок обсипався на фразі "як вічний знак забутих істин", ‒ сказав тюремник.

Що стосується обсипалася стелі, його вже оперативно відновили, підкреслили місцеві співробітники.

читайте такожПутініст Маршал поскаржився на Україну і СБУ: "привезли маму і сестру в урнах"

Нагадаємо, раніше Дмитро Пєвцов як депутат російської Держдуми запропонував позбавити місцевих жителів права на аборт. І назвав цю медичну процедуру злочином, право на яке ніхто не має.

"Це не їхнє право точно абсолютно. Потрібно народжувати завжди обов'язково. Жінка не має право приймати таке рішення, тому що діти даються від Господа. Якщо вона зробить аборт, то може назавжди позбутися можливості народжувати дітей. Це злочин, який в будь-якому випадку буде покараний", - говорив Пєвцов.

Скандально відомий російський стриптизер Сергій Глушко (більш відомий як Тарзан - чоловік попспівачки Наташі Корольової), в черговий раз осоромився своїми висловлюваннями на підтримку російської агресії.

Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Глушко в грубій і матюкливій формі висловив загрози Північноатлантичному альянсу НАТО.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти