StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Великі люди до душі": російський актор Пєвцов захопився Путіним і Сталіним

3 листопада 2023, 22:13
1034
Актор Пєвцов вважається одним з затятих шанувальників нападу Росії на Україну.
Дмитро Пєвцов оспівує Сталіна і Путіна
Дмитро Пєвцов оспівує Сталіна і Путіна / Колаж Главред, скріншот YouTube

Щоб розуміти, з яким народом доводиться воювати мирним українцям, щоб захистити свої землі, достатньо подивитися інтерв'ю російського актора-путініста, який останнім часом сильно заглибився в релігію - Дмитра Пєвцова.

В одній з пропагандистських програм на YouTube, Пєвцов відповідав на короткі запитання авторів програми.

Так, на питання про те, чи хотів би він стати президентом, актор почав вихваляти російського диктатора Путіна, при цьому виправдовуючи всі його дії "волею Божою".

На думку божевільного артиста, щоб людина стала президентом, має збігтися два фактори, серед яких Божа воля, а також велич.

"Потрібно бути великою людиною, якою був Микола Романов, Йосип Сталін, Володимир Путін. Вони великі люди і за інтелектом, і до душі, і за масштабом думки своєї", - оспівує "побожний" Пєвцов кривавих диктаторів, визнаних у світі терористів, які занапастили десятки тисяч невинних життів.

Тут же відповідаючи на питання про те, який гріх найважчий, Пєвцов називає "байдужість". Сюди ж він вставляє цитати з кремлівської методички "бомбили Донбас" у 2014 році. Ну і далі - за списком.

"Привітати" Пєвцова з виходом інтерв'ю можна в коментарях до ролика тут.

На відео - інтерв'ю Пєвцова:

Нагадаємо, раніше головного терориста планети Путіна вирішив потролити резидент клубу Гарік Харламов. Він заспівав, можна сказати, риторичну пісню-питання, в якій запитав у президента Росії, чи є у того якийсь план? На мотив пісні "Дельтаплан" Валерія Леонтьєва комік виконав: "А долар коштує вже десь сто рублів. Під сто рублів. І з авто китайських ліплять "москвичів". Для москвичів. І росіянам в'їзд закритий в 120 країн. У 130 країн. Вже скажіть нам: у вас же є якийсь план? Скажіть, є якийсь план?"

Раніше також скандальний російський актор Олексій Панін, який славиться своїми п'яними витівками, показав свій новий паспорт.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти