StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Трагедія виродка в тому, що він свого каліцтва не розуміє": Кіркорова спустили з небес на землю

31 березня 2023, 10:52
Філіп Кіркоров останнім часом поводиться неадекватно.
Філіп Кіркоров
Філіпа Кіркорова поставили на місце / скріншот YouTube

Співачка Саша, яка виїхала з Росії ще 90-х роках, поставила на місце одіозного Філіпа Кіркорова, який останнім часом змінився до невпізнання.

Олександра Антонова (справжнє ім'я артистки) не втрималася від критики на адресу Філіпа Кіркорова, який нещодавно ліг під ніж пластичного хірурга.

Творчість скандального співака викликає у співачки огиду.

"Кіркоров з кудлатого року іменує себе королем. А думаєте, люди його люблять? Та на нього ходять подивитися, як на смішного забавного павича, як багато років тому ходили подивитися на виродків. Але трагедія виродка в тому, що він свого каліцтва не розуміє ... і таких персонажів з "рефлексом Кіркорова" - подивіться на мене, я головний, у мене найяскравіший хвіст! - у нас багато", — заявила артистка.

Нагадаємо, одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти