StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тонни людей, на яких просто плюнув": Євген Клопотенко жорстко пройшовся по Виннику

11 серпня 2023, 21:54
Євген Клопотенко висловився про Олега Винника, який втік до Німеччини. Кулінар упевнений, що співак повернеться в Україну після перемоги
Клопотенко, Винник
Клопотенко вважає, що Винник просто знехтував своєю гігантською аудиторією / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український кулінар і громадський діяч Євген Клопотенко в досить неприємній манері висловився про співака Олега Винника, який після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав до Німеччини і перебуває там досі. Про це він заявив в інтерв'ю порталу "РБК-Україна".

Багато відомих людей критикують Винника за його вчинок. Тепер про співака висловився і шеф-кухар Євген Клопотенко.

До того ж, кулінар стверджує тим, що співак, який мав багатомільйонну аудиторію, просто їй знехтував і поїхав з України.

відео дня

"У тебе ж була мільйонна аудиторія, тонни людей, на яких ти просто плюнув. Але найгірше - він повернеться, коли все закінчиться, і його знову слухатимуть. І це мене найбільше дратує. Це для мене біль", – заявив Клопотенко.

Нагадаємо, раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

До того друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Зараз співак живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти