StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Клон" Винника випустив ще один кліп в його стилі

7 серпня 2023, 10:37
Експродюсер Олега Винника Олександр Горбенко займається просуванням "клону" артиста – загадкового виконавця під псевдонім DISCOMAN.
Винник, клон
DISCOMAN випустив новий трек під назвою "Весільна" і кліп до нього. / колаж Главред, фото УНІАН

Зараз український попспівак (і кумир "вовчиць") Олег Винник знаходиться в Німеччині і після довгого мовчання почав давати інтерв'ю, його колишній продюсер Олександр Горбенко займається просуванням Винниківського "клону" – якогось співака, який ховається під псевдонімом DISCOMAN.

Артист не показує своє обличчя, але при цьому точно скопіював сценічний образ Винника. І ось DISCOMAN випустив новий трек під назвою "Весільна" і кліп до нього.

А в кліпі показали нарізку з різних весіль - підготовку нареченої, її поцілунки з нареченим, кидання букета дівчатам, салюти і так далі. Періодично на екрані з'являвся і виконавець, але кожен раз оператор його знімав або зі спини, або не наводив камеру на обличчя.

відео дня

Нагадаємо, раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, Чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

До того друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Зараз співак живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти