StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль спустилася в метро і здивувала пасажирів сукню з глибоким декольте

11 вересня 2022, 18:44
Співачка Тіна Кароль похвалилася кадрами з фотосесії на станції в київському метро - артистка позувала в розкішній сукні з глибоким вирізом
Кароль
Тіна Кароль / Instagram, скріншот з відео

Легендарна українська попспівачка Тіна Кароль приїхала до Києва і влаштувала спокусливу фотосесію в метро у своєму Telegram-каналі виконавиця поділилася коротким відеороликом з цих зйомок.

На відео Кароль йшла по перону однієї зі станцій в довгій сукні чорного кольору з пікантним декольте. Образ доповнили жакет відтінку кави з молоком і босоніжки на підборах.

За задумом фотографа, співачка повільно прогулювалася по станції. Втім, де саме проходила зйомка, вона не стала уточнювати уточнила. Забавно, що під час зйомок на станцію прибув поїзд. Кароль не розгубилася і почала махати здивованим людям у вагоні. Ті навіть і не відразу зрозуміли, що перед ними стоїть сама Тіна Кароль.

відео дня
Тіна кароль, метро
Тіна кароль, метро

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти