Дама з лопаткою: Тетяна Мокріді сама садить город

29 квітня 2020, 15:29оновлено 29 квітня 2020, 16:25
275
Директор Школи Леді Тетяна Мокріді вирощує фізаліс і не знає цін на курячі яйця.
Тетяна Мокріді
Тетяна Мокріді / прес-служба

Коли бачиш на Новому каналі строгу і елегантну директора Школи леді реаліті Від пацанки до панянки, не уявляєш її на городі з граблями. Однак вона не гребує роботою на землі.

"Часто приїжджають до мене знайомі, дивляться на город і видають: "Я для такого не створена! Ти просто дуже любиш працювати на землі. Скажу чесно, я теж не була створена для цього і не настільки любила працювати на землі, як мій чоловік Роман Безсмертний (український політик – ред.)", – розповідає Тетяна Мокріді.

Городом Тетяна, звичайно ж займається у вільний час не тільки на карантині.

відео дня
Тетяна Мокріді
Тетяна Мокріді / прес-служба

"Як і більшість моїх ровесників, я пройшла тортури картоплею і роками не могла дивитися в бік городу. Два моменти в житті кардинально змінили моє ставлення до роботи на землі:читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон 11 випуск - хто пішов
народження дочок і ціни у фермерському магазині в США. Сильно вразив часник по 5$ за штучку. Коли ми були маленькими, питання хімії та ГМО в продуктах харчування нікого не турбував. Чого не скажеш про сучасність. Як тільки мої діти почали їсти овочеві супчики, у нас на городі з'явилися кабачки, патисони, гарбузи, селера і багато інші овочі. Ми постійно експериментуємо. То в нас росте фенхель, то брюссельська капуста, то фізаліс. Ще у нас є кури. Їх тримали все життя наші батьки, і ми продовжуємо цю традицію. Цін на курячі яйця, до речі, я не знаю, бо ніколи їх не купую", - розповіла сувора директриса проекту Від пацанки до панянки на Новому..

На одинадцятому тижні всі принади сільського життя могли відчути на собі і учасниці реаліті Від пацанки до панянки. У виховних цілях педагоги Школи леді відправили їх підкорювати село.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти