StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тепер рідкість: Потап показав романтику з Настею Каменських

29 травня 2023, 15:20
Зараз спільні знімки зіркової пари можна побачити тільки у свята.
Потап і Настя Каменських
Потап показав романтичне фото з Настею Каменських у Києві / колаж: Главред, фото : instagram.com/kamenskux

Музичний продюсер та виконавець Потап і його дружина, співачка Настя Каменських, останні місяці переживають складний етап - в пресі їх щотижня "розлучають", шанувальники час від часу хейтять за недоречні слова або дії.

Як артисти зі стажем, Олексій Потапенко і NK виносять все з вражаючим спокоєм. Однак в мережі їх і правда все рідше можна побачити разом.

Тому знімок, присвячений музикантом Києву, на якому він позує з Каменських, викликав великий ажіотаж - просте сімейне, не студійне фото в одному з улюблених місць пари в столиці. Вони щасливі, і випромінюють любов і спокій. Кадр з'явився на сторінці Потапенко в Instagram.

відео дня

"Вона може бути будь-якою, але вона повинна бути киянкою))) Таке у нас, корінних киян, є жартівливе прислів'я... Грає море зелене, тихий день догору, дорогими для мене стали схили Дніпра... А для мене завжди були, є і будуть дорогими і рідними київські кручі, а для когось вони стали рідними, тому що це місто дуже гостинне і добре, а ще Київ незламний і не переможений, люблю тебе Київ (на фото моє кохання в улюбленому пасажі)", - підписав фото з Настею Каменських Потап.

Потап і Настя Каменських
Потап показав романтичне фото з Настею Каменських у Києві / instagram.com/realpotap

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З кільцем на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти