StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Танцює Настя, а соромно мені": анорексична Волочкова без білизни приголомшила новими танцями

17 листопада 2023, 22:51
14944
Скандальна Волочкова готується порадувати публіку новим шоу.
Анастасія Волочкова-жінка свято
Анастасія Волочкова-жінка свято / Колаж Главред, фото Instagram / volochkova_art

Російська скандальна балерина Анастасія Волочкова цього разу здивувала громадськість одразу двома речами. По-перше - своїм худим виглядом, по - друге - танцями.

Телеведуча з РФ Алла Довлатова, яка провела інтерв'ю з балериною, виклала в кінці своєї розмови ролик, де танцює з Волочковою під застільну пісню зрадниці Люби Успенської.

На сторінці в Instagram під відео зібралася ціла маса неприємних коментарів. Всі як один - обговорювали страшну худорлявість балерини, повну відсутність слуху і невміння рухатися, а також плаття, під яким не було білизни.

відео дня

Балерина дійсно дивно підстрибувала під музику, задираючи як чапля свої худі ноги. Вона також піднімала спідницю, де "виблискували" панчохи.

"Танцює Настя, а соромно мені", "Волочкова що в навушниках? У неї інша пісня грає? Не зрозумію", " Будь ласка!!! Скажіть Насті, щоб вона приходила одягнена! І нехай ніколи не танцює! Це яка ганьба ганебна! Сором Неможливий", - написали коментатори.

На відео - танці "коника" Волочкової:

Нагадаємо, раніше Анастасію Волочкову підняли на сміх через новий образ - наряд для світського заходу був продуманий до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Також Анастасія Волочкова сходила на побачення для трьох з двома молодими чоловіками, яке закінчилося фірмовим шпагатом балерини за участю кавалерів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти