Танці з зірками 2020 - Надія Мейхер прийме участь в новому сезоні

17 липня 2020, 12:39оновлено 13 листопада 2020, 14:21
Екс-ВІА Гра прийняла виклик Олега Винника и став учасників шоу Танці з зірками 2020.
Танці з зірками 2020 Надежда Мейхер
Танці з зірками 2020 Надія Мейхер / 1+1

Новий сезон шоу Танці з зірками 2020 почнеться восени, і вже відомі імена перших учасників сезону.

Українська акторка і співачка, колишня учасниця культової групи ВІА Гра Надія Мейхер прийняла виклик #танціззіркамиchallenge від завойовника молодих вовчиць Олега Винника.

Про свою участь у шоу актриса повідомила, розмістивши на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах інтригуюче відео.

Надія в спокусливих і яскравих образах зачитала рядки, присвячені мистецтву танцю, і кинула виклик інший екс-учасниці Віа Гри Санту Дімопулос.

"Я мріяла прийняти участь у Танцях з зірками вже давно, і на це було 3 причини. Ще навчаючись у школі, я хотіла стати танцівницею і впевнено до цього йшла: виступала в колективах народних танців і мріяла своє життя присвятити саме цьому. Коли мені було 18 років, і я почала працювати в колективі Віа Гра, то час від часу я шкодувала, що залишила свою улюблену справу. Я завжди з радістю брала участь у пов'язаних з хореографією проектах, адже в глибині душі я залишалася танцівницею. Ще в 2006 році я брала участь у перших Танцях з зірками на 1+1. читайте такожТанці з зірками 2020 - Олег Винник візьме участь у новому сезоніЯ знаю, що тоді не розкрилася і не сказала все, що хотіла. Мені просто не вистачило часу на проекті, і я була іншою. Був інший життєвий досвід, було менше емоційної палітри і внутрішньої глибини. Зараз мені стільки всього хочеться розповісти. Внутрішня недомовленість - це друга причина, чому я мріяла взяти участь у шоу цього року. Третя причина - я артист, який зі сцени хоче донести до глядача свій життєвий досвід, цінності, які сформувалися, емоційну глибину. Так, граючи в кіно або виконуючи пісні, я намагаюся передати своє ставлення до почуттів і всій палітрі відносин. Зараз я хочу вже через мову тіла поділитися власними переживаннями, емоціями. Знаю, що в наших з партнером танцях буде справжня драматургія відносин, адже ми хочемо надихати людей не лише танцювати, але й показати, що в житті немає нічого неможливого. У кожного з нас завжди є можливість відкривати в собі таланти, досягати цілей, відкривати своє серце", - написала вона.

Надія Мейхер стала учасницею Танців з зірками 2020:

Нагадаємо, суддями проекту Танці з зірками 2020 стануть Катерина Кухар, Влад Яма і Григорій Чапкіс. Шоу розпочнеться традиційно з осені 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти