Танці з зірками 2020 - назвали ім'я третього судді проекту

14 липня 2020, 12:13оновлено 13 листопада 2020, 14:31
Знаменитий хореограф Григорій Чапкіс прийняв пропозицію знову стати суддів проекту Танці з зірками 2020.
Танці з зірками 2020
Танці з зірками 2020 / 1+1

Народний артист України, легенда української хореографії і досвідчений суддя танцювального шоу Григорій Чапкіс записав відеозвернення, в якому сказав, що приймає честь бути суддею нового сезону Танців з зірками на 1+1.

Він попередив, що Танці 2020 буде самим несподіваним сезоном.

"І ми знову зустрінемося з вами. Я впевнений, я знаю, я гарантую, що цей сезон буде кращим, ще яскравішим, цікавішим. Це свято принесе нам радість зустрічей з дуже цікавими людьми і талановитими артистами – вже знайомими і новими зірками і тими, які вразять вас своїм мистецтвом у новому шоу". - каже Григорій Чапкіс.читайте такожТанці з зірками 2020 - список учасників заінтригував мережа

90-річний хореограф став третім і останнім суддею проекту, і вже з наступного тижня 1+1 буде розкривати імена зіркових учасників шоу.

Як і обіцяли ведучі, все буде відбуватися в ефірі шоу Сніданок з 1+1.

Григорій Чапкіс став суддів проекту Танці з зірками 2020:

Григорій Миколайович Чапкіс - найдосвідченіший суддя проекту. Свій перший танець майбутній хореограф виконав у 10 річному віці , і з того часу танець став невід’ємною частиною його життя. Сьогодні за плечима Григорія Чапкіса десятки років танцювального досвіду та сотні тисяч виконаних номерів на сцені. На 91-ому році життя він і досі викладає для студентів та при нагоді завжди повторює, що танець - є сенсом його життя. Для усієї команди 1+1 media велика честь працювати с легендарним хореографом.

Нагадаємо, Катерина Кухар і Влад Яма складуть компанію Григорію Чапкісу за столом суддів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти