StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невістка перебіжчиці Марченко показала дітей та раптово заговорила українською

12 січня 2024, 01:05
Медведчук і Марченко знову стали бабусею і дідусем наприкінці минулого року.
Оксана Марченко, Віктор Медведчук
Катерина Марченко показала дітей і заговорила українською про материнство / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana.marchenko.official

Ведуча-зрадниця Оксана Марченко нещодавно вдруге стала бабусею. Новина про це з'явилася в ЗМІ ще в кінці грудня 2023 року, проте невістка дружини Медведчука вирішила про це розповісти самостійно лише зараз.

Так в Instagram-сторіс Катерина Марченко показала два фото: на одному вона позує зі старшим сином Віктором (2021 р.н.) і немовлям на руках. Стать і ім'я новонародженого, так само як і обличчя дітей, мама вирішила приховати.

На другому знімку Катя позує ще вагітною. Цей кадр Марченко, яка, ймовірно, живе в Москві разом зі своєю підтримуючою путіна сім'єю, підписала українською мовою: "2 місяці назад я вдруге стала мамою". Варто відзначити, що до цього свій блог невістка Оксани Марченко вела виключно російською мовою, і про свою позицію щодо війни в Україні і пов'язаних з цим подій воліла мовчати.

відео дня

Катерина Марченко - дружина старшого сина Оксани Марченко Богдана, якого ведуча-зрадниця народила від першого шлюбу з українським бізнесменом Юрієм Коржем. За Віктора Медведчука Марченко вийшла заміж, коли Богдану було 6 років.

Катерина Марченко
Катерина Марченко показала дітей і заговорила українською про материнство / колаж: Главред, фото: instagram.com/90_katerina_60

Раніше латвійська співачка Лайма Вайкуле зробила заяву про якість культури країни на болотах, від якого пропагандисти заверещали від образи.

Також "Хюррем з Величного століття", турецько-німецька акторка і модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої доньки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти